Zwarte wandklokken

Filteren op
Price
Manufacturers
Symbol
Stregkode
Farve
Længde [cm]
Bredde [cm]
Højde [cm]
En slags pakke
Materiaal
Soorten
Filter

Zwarte accessoires passen goed bij bijna elke interieurstijl en vullen het karakter van de woonkamer, slaapkamer of studeerkamer aan. Deze tint past overal bij en kan dus gemakkelijk worden gecombineerd met de kleur van meubels of muren. Een wandklok in zwart is dus een must-have bij de keuze van decoratieve accessoires. Het is ongetwijfeld ook handig om de tijd gemakkelijk af te lezen - dit type accessoire is er in veel verschillende decoratieve varianten. Vaker wel dan niet kiezen consumenten voor klassieke modellen met een ronde wijzerplaat en smalle rand, die in klassieke interieurs kunnen worden gebruikt. In kamers ingericht volgens de principes van vintage stijl kan een klok worden gebruikt die doet denken aan stationsmodellen uit het Victoriaanse tijdperk. Ze hebben een unieke stijl en geven het interieur een verfijnde toets.



Klassieke en moderne modellen ideaal voor lichte interieurs



Een zwarte wandklok staat prachtig tegen een lichtgekleurde muur. Gebruik een tijdloze kleurencombinatie van een witte muur en zwarte accessoires. Zo krijgt het interieur een elegante uitdrukking en wordt het stijlvol en verfijnd. Liefhebbers van minimalisme raden wij aan te kiezen voor producten met een eenvoudige vorm, dat wil zeggen met een smal, zwart frame en een witte wijzerplaat. In dergelijke interieurs is het ook mogelijk om moderne artikelen te gebruiken die zijn ontworpen voor zelfmontage aan de muur. Dan hebben we geen klassieke wijzerplaat, maar wordt het hele uurwerkmechanisme, evenals de cijfers, aan de muur bevestigd, waardoor het een integraal onderdeel van de muur wordt. Dit is een uniek interieurelement, dus is het goed om het goed op de muur te tonen, zonder het te verrommelen met meubels of bloemen.



Hoe kunnen we de stijl van de oude industriële hallen terugbrengen?



De laatste jaren zijn zwarte klokken geïnstalleerd op muren in loftstijl in de mode. Ze kunnen worden omschreven als minimalistisch, omdat de klassieke wijzerplaat meestal ontbreekt en in plaats daarvan alle elementen, d.w.z. de rand en de cijfers, met elkaar zijn verbonden. Dit maakt de accessoires enigszins opengewerkt, wat ze een aanzienlijke lichtheid geeft. Ze komen het best tot hun recht in combinatie met een ruwe muur, bijvoorbeeld een muur met zichtbare baksteen of een muur van architectonisch beton. De zwartgekleurde wandklok steekt duidelijk af tegen de muren en zinspeelt tegelijkertijd op de stijl van vroegere productiehallen, wat fundamenteel is voor de uitgangspunten van de loftstijl.



Stijlvolle producten vindt u in de Mondex online shop



De online shop Mondex biedt voor elke klant producten op maat. Hiertoe behoren ook zwarte wandklokken. Wij bieden accessoires die ideaal zijn voor liefhebbers van minimalisme, maar ook modellen met gouden cijfers en wijzers, die er sensationeel uitzien in glamoureuze interieurs. Wij bevelen ook producten aan in een retrostijl of die doen denken aan oude sport stopwatches, die zeker niet onopgemerkt zullen blijven.



Bekijk onze andere modellen en blog posts:



Laden...