Mills

Filteren op
Price
Manufacturers
Symbol
more... less
Stregkode
more... less
Materiale
Farve
Længde [cm]
Bredde [cm]
Højde [cm]
more... less
Kapacitet [l]
En slags pakke
Filter

Maalmolens - kampioenen van het langzame leven - welke kiest u voor uw keuken?


Koffie-, peper- en zoutmolens worden steeds populairder. Dat is niet verwonderlijk - vers gemalen bonen ruiken naar alles! Zodra u een molen oppakt en begint te koken, maakt u zich op voor een ware revolutie: het koffiearoma zal door het hele huis zweven en de smaak van het eten zal nog intenser worden.


Handmaler, bonenmaler, elektrische molen - waar moet ik op letten bij het kiezen van een molen?


Maalmolens zijn keukenaccessoires waarmee koffiebonen en specerijen gemakkelijk kunnen worden gemalen en hun unieke aroma kan worden onttrokken. Maalmolens maken smaken en aroma's in de keuken intenser. Het is alsof u de wereld van achter een getint glas bekijkt en plotseling het raam opent om het beter te kunnen bekijken. Tegenwoordig zijn keukenmolens onschatbare hulpjes, dankzij welke we voortdurend kunnen genieten van de buitengewone geur en smaak van onder meer versgemalen peper, zeezout, Himalayazout en koffiebonen.


Koffiemolen - een gadget met een rijke geschiedenis


Koffiemolens hebben een grote familie. De beroemdste en oudste van de familie is de handmolen - velen van ons herinneren zich die nog goed uit de keuken van onze grootmoeder, en zijn overgrootvader stamt uit de jaren 1400 en is afkomstig uit Turkije. Minder dan 200 jaar later vond de molen zijn weg naar Frankrijk, waar hij populair werd voor koffie van versgemalen bonen. Het duurde lang om uit te vinden hoe het ritueel van het zetten van deze heerlijke drank nog eenvoudiger kon worden gemaakt - tot uiteindelijk in 1897 het kleine broertje van de handmolen - de elektrische molen die wij zo goed kennen - het levenslicht zag.


Aroma en smaak die je niet vergeet - een koffiemolen kiezen


Dekoffiemolen is een gadget dat bij liefhebbers van deep l niet meer weg tedenken is. De reden? De koffiebonen verbergen essentiële oliën die, eenmaal gemalen, in slechts vijftien minuten verdampen. Daarom komt het meest intense aroma van vers bereide koffie - van bonen die met de hand zijn gemalen. Maar welke koffiemolen is nu het beste? We verdelen koffiemolens in handmatige en elektrische. Handmatige molens zijn aanzienlijk goedkoper, klein van formaat en vaak voorzien van een interessant design - zoals de Mondex glazen koffiemolen met een robuust keramisch mechanisme, dat is versierd met een modieus flamingomotief. De koffie die hij maalt zal u verrassen door zijn kwaliteiten - probeer hem en u zult naar meer grijpen.


Zout- en pepermolen - een smaak die uw gezin zal waarderen


Dezout- en pepermolens zijn het perfecte bewijs dat het soms de moeite waard is om het wat rustiger aan te doen - en in plaats van kant-en-klare producten te kopen, volgens het idee van slow life - is het goed om iets zelf te maken. Verpakte specerijen in zakjes zullen helaas nooit dezelfde intense geur en smaak hebben als hun korrelige tegenhangers. Kies uw favoriete molen - bijvoorbeeld de Ben handmaler van Cookini, verkrijgbaar bij Mondex. Hij is voorzien van keramische molens die uw favoriete specerijen effectief malen zonder ze te verhitten - probeer hem eens en zie hoe leuk het is om met zulke hulpjes te werken. De zout- en pepermolen zal zeker lang in uw huis blijven.


Zie ook: koffiemokken, koffiekopjes, koffietafels, bestek, borden

Laden...