Porseleinen kannen

Filteren op
Price
Manufacturers
Materiale
Farve
Længde [cm]
0 0
Bredde [cm]
0 0
Højde [cm]
Diameter [cm]
.00 .00
Kapacitet [l]
En slags pakke
Contact met voedingsmiddelen
Materiaal
Inhoud [ml]
Vaatwasser
Magnetron
Soorten
Het heeft een douanecode
Filter

Welke inhoud moet een goede porseleinen kan hebben?Een goede porseleinen kan moet een inhoud hebben die past bij onze behoeften. Voor dagelijks gebruik zijn kannen met een inhoud van ongeveer 1 liter het beste, dan is het mogelijk om voor alle leden van het huishouden op hetzelfde moment thee of koffie te zetten, bijvoorbeeld voor het ontbijt of avondeten. Porseleinen kannen met een inhoud van ongeveer 500 milliliter en een aangehecht kopje zijn ook erg populair geworden. Deze oplossing is geweldig voor theekenners die willen genieten van een warme drank tijdens koude avonden. Het is ook de moeite waard om na te denken over de aanschaf van een kan die geschikt is voor feestjes - in zulke gevallen werken porseleinen kannen met een inhoud van minstens 1,6 liter goed. In de Mondex online shop vinden consumenten prachtige modellen porseleinen kannen die er zeker goed uitzien op elke tafel.Welke porseleinen kan voor koffie en welke voor thee?Porseleinen theepotten zijn onderverdeeld in kannen voor het zetten van thee en koffie. Hoewel voor veel consumenten de verschillen tussen de twee niet duidelijk waarneembaar zijn, kunnen we bepaalde nuances opmerken in hun constructie:

  • Qua grootte is een theepot van porselein over het algemeen kleiner dan een pot voor koffie. Ze hebben meestal een inhoud van ongeveer 1 liter, terwijl porseleinen koffiepotten gemiddeld 2 liter van de drank bevatten.

  • De twee stukken serviesgoed verschillen ook in vorm - de porseleinen koffiepot is meestal slanker dan de theepot, die lager en breder is, vaak met een bolvorm.

  • Zowel koffie- als theepotten van porselein hebben een hals waardoor de drank gemakkelijk kan worden uitgeschonken. Vaak zit er ook een zeefje in om bijvoorbeeld theeblaadjes op te vangen.Kan een theepot van porselein in de vaatwasser?Over het algemeen mag porseleinen serviesgoed, inclusief theepotten,niet in de vaatwasser worden gereinigd, omdat ze in veel gevallen erg kwetsbaar zijn en versieringen hebbendie, wanneer ze worden blootgesteld aanafwasmiddel en hitte onder hoge druk, kunnen leiden tot vervaging van dedecoratieve elementen en de vorming van scheuren. In veel gevallen kunnen porseleinen kannen echter in de vaatwasser worden gereinigd. Dit geldt voornamelijk voor eigentijdse items, maar het is de moeite waard om de aanbevelingen van de fabrikant te lezen over hoe je dergelijk serviesgoed moet schoonmaken. Denk eraan dat de porseleinen theepot alleen effectief kan worden gereinigd als de binnenkant van de theepot wordt ontdaan van thee- of koffieresten en de kan in de vaatwasser wordt gereinigd op een zacht programma.Bekijk ook de andere producten in ons assortiment:- Kannen- Karaffen- Mokken- Koffiekopjes- Koffieservies- Glazen

Laden...