Kannen en karaffen

Filteren op
Categorieën
Price
Manufacturers
Symbol
more... less
Stregkode
more... less
Materiale
Farve
Længde [cm]
more... less
Bredde [cm]
more... less
Højde [cm]
more... less
Diameter [cm]
Kapacitet [l]
more... less
En slags pakke
Contact met voedingsmiddelen
Materiaal
Inhoud [ml]
Vaatwasser
Magnetron
Soorten
Filter

Elegante kannen, ideaal voor het serveren van drankjes


Gedurende de dag grijpen we vaak naar drankjes. Daarom is het goed om ze zo handig mogelijk te serveren - in een passende kan. Wat uw dorstlesser ook is, in onze shop vindt u onder andere de kannen en vele andere producten die u nodig heeft. Indrukwekkende modellen met een ongewoon design worden een echte versiering van het aanrecht en dienen tegelijkertijd een groot nut. Vaak kunnen de gekozen schalen worden gecombineerd met de rest van het assortiment om ongeëvenaarde sets te creëren. Alle kannen zijn uiteraard gemaakt met veel aandacht voor detail, zodat u geen twee identieke versies zult vinden - elk is uniek. Als u eenmaal hebt besloten wat u op dit moment zoekt, kunt u er zeker van zijn dat u precies het juiste zult vinden in het assortiment dat beschikbaar is op de website. De sapkan is een voorbeeld van waar we in de zomer het meest naar grijpen, maar u vindt ook andere varianten in het assortiment. Een uiterst sierlijke variant is bijvoorbeeld de Elise Clear kan van Affek Design by MONDEX. Met een inhoud van één liter zal deze charmante kan u jarenlang trouw dienen.


Moderne theepot - verwelkom uw dierbaren met stijl


Uw gasten een warme drank serveren in een nieuwe theepot is de perfecte manier om hen in uw huis te verwelkomen. Als u op zoek bent naar een origineel model met een vleugje traditie, moet u zeker een kijkje nemen in ons aanbod. Een ruime keuze aan theepotten garandeert dat u een model vindt dat aan al uw wensen voldoet. De gewaardeerde fabrikant - Affek Design - biedt onder andere een kan uit de Mirella Gold collectie. Zijn eenvoudige vorm is doorbroken met een gouden streep, die het karakter ervan versterkt. Opvallend is ook het handvat, dat in een fraaie vorm is uitgevoerd. Het vat kan negenhonderd milliliter drank bevatten, wat natuurlijk als een voordeel kan worden beschouwd. De combinatie van elegante tinten wit en geel goud zal zeker de aandacht trekken van iedereen die u voorstelt om samen thee te drinken. Bovendien kan deze theepot gerust als minimalistisch worden omschreven, wat zeker bijdraagt aan zijn veelzijdigheid qua design. Deze opvallende kan is verpakt in een decoratieve doos, dus ideaal als cadeau voor een geliefde.


Klassieke kan - iets voor liefhebbers van vintage stijl


Deretro vibe is de laatste tijd bijzonder populair en dit is de perfecte gelegenheid om een vintage kruik aan te schaffen. Veel van de modellen in het assortiment van de winkel voldoen aan deze verwachtingen. Natuurlijk kunt u kiezen voor een eenvoudige glazen kan, maar dat is niet de enige optie. Het assortiment is zo uitgebreid dat u naast waterkannen ook varianten kunt vinden die gemaakt zijn voor warme dranken. Als het andere servies in uw huis teruggrijpt naar de oude mode, zullen de retro kenmerken het beste voor u werken. De beige keramische kan uit de M-collectie past perfect in de sfeer van de afgelopen decennia. Zijn grote voordelen zijn dat hij vaatwasmachine- en magnetronbestendig is. U kunt tot zeshonderdvijftig milliliter in het vat gieten - het is dus een uitstekende keuze voor dagelijks gebruik. Zoals elk ander model dat in de kannenwinkel verkrijgbaar is, is ook dit specifieke model het toonbeeld van precisie vakmanschap en enorme kwaliteit die erkenning verdient. Het beste bewijs van het professionalisme van de fabrikant is het steeds groeiende aantal tevreden klanten.


In onze winkel vindt u ook: Mokken, Bekers, Glazen, Keukengerei

Laden...