Potten en deksels

Filteren op
Categorieën
Price
Manufacturers
Materiale
Farve
more... less
Længde [cm]
0 0
Bredde [cm]
0 0
Højde [cm]
Diameter [cm]
.00 .00
Kapacitet [l]
En slags pakke
Contact met voedingsmiddelen
Materiaal
Inhoud [ml]
Soorten
Het heeft een douanecode
Filter

Creëer een speciale sfeer in uw omgeving en bewaar uw favoriete planten in decoratieve potten

Met planten in potten kunnen we het hele jaar door genieten van het oog met groen. Natuurliefhebbers, die hun huis graag versieren met een verscheidenheid aan bloemen, zullen prachtig versierde potten, die niet alleen een praktische maar ook een esthetische functie hebben, zeker waarderen. Rijkelijk versierde keramische bloempotten kunnen gemakkelijk een intrigerend tintje aan een kamer geven. Een uitstekend voorbeeld hiervan is het dekselmodel uit de Davi-serie van Mondex, waarvan het sterke patroon is doorbroken door een minimalistische zwart-witte kleurstelling. Deze oplossing is ideaal voor vele interieurs. Dankzij het evenwicht tussen de print en de kleuren kan deze bekleding zowel in klassiek als in modern ingerichte ruimtes worden gebruikt. Afhankelijk van de individuele behoeften is er een keuze tussen kunststof bloempotten en iets meer karaktervolle modellen, zoals stenen bloempotten. De stenen bloempot zal perfect zijn als originele decoratie voor het balkon, terwijl het ons tegelijkertijd gemakkelijker wordt gemaakt om onze favoriete planten te laten groeien. We kunnen ook kiezen voor potten voor de balustrade, waardoor we de boel nog netter kunnen houden. Welke bloemen ook onze favorieten zijn, met behulp van decoratieve potten en hoezen kunnen we ze nog beter tot hun recht laten komen.

Welke potten werken het best?

Het is goed dat de potten waarin we onze planten bewaren niet alleen mooi zijn, maar ook duurzaam en stevig gemaakt. Buitenpotten van beton, hout of klei zijn de beste keuze. Deze materialen zorgen voor duurzaamheid, ook bij wisselende weersomstandigheden, zodat ze veel langer meegaan. Bloempotten voor thuis daarentegen kunnen van kunststof zijn of we kunnen kiezen voor een metalen deksel, dat zowel een beschermende als een decoratieve functie heeft. Het is ook een goed idee om pannenlappen van het merk Mondex te kiezen, met opdrukken die gewijd zijn aan kruiden of bepaalde planten, zoals lavendel. Ze worden in verschillende vormen geproduceerd, zodat we gemakkelijk het perfecte model voor een bepaalde pot kunnen vinden. Een even interessante optie als de klassieke potten zijn de wandpotten, die, net als die aan de balustrade hangen, geen onnodige ruimte innemen. Ze vormen ook een interessant alternatief voor de schilderijen die we doorgaans in kamers ophangen. Afhankelijk van de behoeften die we hebben, kunnen we ons uitleven op elke gewenste manier om bloemen en kruiden in onze eigen woning of tuin te bewaren.

Kisten en potten als originele decoratie voor de woning

Als uzich graagomringt met weelderige planten, zult u zowel de pothouders als de potten zelf waarderen als originele decoratie voor uw huis. We kunnen kiezen uit verschillende opties, zoals hangende potten of modernere potten met een rieten look. Het keramische model Rosita, dat dit vlechtwerk imiteert, is een uitstekend voorbeeld van een dergelijke oplossing. Zijn extra troef zijn de witte kwastjes, die gemakkelijk de aandacht zullen trekken van gasten die onze drempels oversteken. Het is ook de moeite waard de samenhang van het huisdecor te waarborgen door aandacht te besteden aan de selectie van bijpassende bloempothouders. De keuze van de accessoires, met hun bijpassende patronen en kleuren, zal zeker worden gewaardeerd door familie en vrienden. Bloempotten kunnen op zichzelf een zeer interessante decoratie worden voor elke kamer, dus het is de moeite waard om de tijd te nemen om ze te selecteren.

In onze woonwinkel vindt u ook: kopjes, woondecoraties, tafelsets, serviesgoed, kandelaars, meubels

Laden...