Tabellen

Filteren op
Price
Manufacturers
Stregkode
Materiale
Farve
Længde [cm]
Bredde [cm]
Højde [cm]
Filter

Eettafel in de keuken - welke te kiezen om tegelijkertijd functioneel en decoratief te zijn


Een keukenmet een eettafel is de droom van menig huisvrouw. Soms hoeft hij niet groot te zijn, het is genoeg voor het gezin om samen tijd door te brengen tijdens een maaltijd. Vooral bij kleine keukens kan de eettafel vaak worden gebruikt om aan te werken, als extra werkblad of als een soort kookeiland. Het doel kan dus veelzijdig zijn. Vanwege het vrij intensieve gebruik en de moeilijke omstandigheden in de keuken is het de moeite waard ervoor te zorgen dat de keukentafel van hoge kwaliteit is. Houten, massieve, betonnen tafels met een groot blad zijn natuurlijk het beste. Maar daarvoor is natuurlijk voldoende ruimte nodig. Kleine ronde keukentafels zijn de perfecte oplossing voor beslist kleinere keukens. Het is ook een sensationele manier om comfortabel plaats te bieden aan een groter aantal huisgenoten.


Een mooi aangeklede keukentafel is een soort decoratie voor de keuken of eetkamer. U hoeft alleen maar uitgelezen tafeltextiel, placemats, matten en natuurlijk extravagant servies te kiezen en het effect is steengoed. Vergeet ook niet uw keuken- of eettafel te versieren met een vaas met levende bloemen. Dit brengt een warme sfeer in de gezinswoning.


Tafels, tafels en nog eens tafels....quadratisch, rond, groot en klein. Wat voor tafel past bij een ruimte?


De soorten tafels zijn werkelijk eindeloos. We kunnen kiezen uit grote tafels, kleinere tafels, hoge tafels en lage banken. We kunnen kiezen uit salontafels, eettafels, keukentafels. En dan is er nog het materiaal van de constructie. Tafels kunnen gemaakt zijn van massief en tijdloos hout, van gepoedercoat metaal bv.: zwart, gecombineerd met een glazen transparant blad, van karton, van kunststof. Alles hangt af van hun uiteindelijke bestemming en ook van de stijl van het interieur.


Voor moderne ruimtes adviseren wij metalen en glazen tafels met een eenvoudig, minimalistisch ontwerp. Voor klassieke interieurs en veelzijdige interieurs met een neiging tot moderniteit - zijn houten tafels altijd geschikt.


Originele keukentafels - ons voorstel voor romantische en moderne interieurs


Ons idee voor een originele en onconventionele keukentafel is de versie met keukenset. Een prachtige massief houten tafel, bewust geschuurd, verouderd en in een subtiele witte tint. Een groot eet- en werkblad tegelijk. En een bank in dezelfde stijl, waar zelfs een groter gezin comfortabel aan kan eten. Deze set is ideaal voor een keuken in Provençaalse, Franse of Engelse stijl. Het brengt een familiale en gezellige sfeer, en dankzij de goede kwaliteit zal het vele jaren dienst doen.


Voor industriële, loft- en licht ascetische interieurs raden wij daarentegen tafels van gehard glas met een metalen structuur aan, die dankzij hun constructie en het gebruikte materiaal de soberheid en het minimalisme van het interieur nog meer zullen benadrukken. En tegelijkertijd zijn ze uiterst functioneel en voegen ze ook elegantie en luxe toe aan het interieur.


In onze winkel vindt u ook: Servies, Keukenaccessoires, Eetsets, Koekenpannen, Pannen .


Op onze blog vindt u onder andere:


Welke decoraties voor de keuken?


Keuken benodigdheden

Laden...