Voorgerechten

Filteren op
Price
Manufacturers
Farve
Længde [cm]
Bredde [cm]
Højde [cm]
Contact met voedingsmiddelen
Materiaal
Vaatwasser
Soorten
Filter

Wat voor soort voorgerecht?Het voorgerecht iseen beetje anders dan de klassiekeserviezen, omdat het is ontworpen om het oppakken van het eten te vergemakkelijken en tegelijkertijd de geserveerdelekkernijenperfect weer te geven. De meeste lijken een beetje op schalen, maar hebben meestal een rechte bodem en een kleine rand om ervoor te zorgen dat er niets van het bord valt als het wordt gedragen. Een goede keuze is ook het assortiment draaibare voorgerechtborden, die ideaal zijn voor het serveren van noten, kaas of fruit, omdat ze het makkelijk maken voor mensen die aan dezelfde tafel zitten om te kiezen wat ze willen. Gerechten verdeeld in drie, vier of vijf voor een bepaald type voorgerecht zijn ook erg populair. Veel van deze borden (vooral die met een ronde vorm) hebben ook een kleine holte in het midden om er een saus of dip op te doen.Hoe kies ik een goed voorgerecht?Het kiezen van een voorgerecht is een uiterst belangrijk aspect van de servieskeuze, omdat je er heerlijke hapjes mee kunt serveren wanneer je feestjes met familie en vrienden organiseert of een uitgebreid diner organiseert. Dit type servies is een belangrijk onderdeel van een serviesset, dus het is de moeite waard om op de volgende punten te letten bij het kopen:

  • Het is het beste om het hors d'oeuvre bord qua uiterlijk af te stemmen op de andereserviesstukken. De klassieker is natuurlijk wit servies, dat perfect bij de andere elementen past. Dit is een veelzijdige oplossing die zowel werkt voor dagelijks gebruik als voor verfijnde feestjes.

  • Het materiaal waarvan het servies is gemaakt speelt een even belangrijke rol, omdat dit van invloed is op de onberispelijke uitstraling. Porseleinen hors d'oeuvres zijn ideaal, maar keramische hors d'oeuvres zijn ook een goede keuze omdat ze er geweldig uitzien en erg duurzaam zijn.

  • Net zo belangrijk is de vorm van de schotel, die overeenkomt met de andere elementen van het servies. Ronde voorgerechtbordjes zijn een klassieker, maar vierkante en rechthoekige vormen zijn ook populair geworden en passen goed bij modern servies.Welke lekkernijen moeten op voorgerechtborden worden geserveerd?Hapjes worden geserveerd op hors d'oeuvres, afhankelijk van wat je je gasten wilt serveren. Het kunnen hapjes, kleine broodjes of de onlangs in de mode geraakte tortillabroodjes zijn. Het is echter de moeite waard om op te merken dat de afzonderlijke lekkernijen (vooral die met pasta, zoals eierpasta) elkaar niet mogen raken. Op die manier komen ze veel beter tot hun recht en is het ook makkelijker om de afzonderlijke hapjes op te pakken omdat ze niet aan elkaar plakken. We raden je aan omproducten uit de Mondex online shop te kopen, vooralsets,die onder andere mooie borden bevatten voor het serveren van hapjes,die er zeker mooi uit zullen zienop tafel .Bekijk ook andere producten uit ons aanbod:- Borden- Borden- Zwarte borden- Vierkante borden- Pastaborden- Dessertborden

Laden...