Dessert borden

Filteren op
Price
Manufacturers
Stregkode
Materiale
Farve
Længde [cm]
Bredde [cm]
Højde [cm]
Diameter [cm]
Filter

Dessertborden - een onmisbaar item in elk huis



Dessertborden zijn niet alleen een praktische oplossing wanneer we ons leven willen opvrolijken, ze zijn ook een uiterst decoratief designelement. Bruiloften, communies, verjaardagsfeestjes of koffiefeesten zijn de perfecte gelegenheid om op te vallen met serviesgoed en het dessert te serveren op dessertborden. In onze online shop vindt u hoogwaardig porselein en een grote keuze aan designs. Verras uw gasten met unieke dessertborden.





Dessertborden zijn de perfecte setting voor uw dessert.



We hechten veel belang aan het uiterlijk van onze gerechten, en desserts zijn vaak kleine kunstwerken. Zulke unieke zoetigheden vereisen de juiste achtergrond om ze uit te stallen. De dessertborden in onze winkel zullen voldoen aan de behoeften van de grootste banketbakkers en fijnproevers van alle soorten zoetigheden.





Een ruime keuze aan dessertborden in de Mondex shop.



In ons assortiment vindt u kleine dessertbordjes geschikt voor elke gelegenheid. Liefhebbers van klassieke, ingetogen ontwerpen zullen de witte dessertborden met een lage rand en delicate gouden rand mooi vinden.Het elegante ontwerp is geschikt voor speciale gelegenheden en benadrukt het belang van de gebeurtenis. Een minder formeel ontwerp is te zien in de witte dessertborden met delicaat reliëf voor dagelijks gebruik. Voor wie op zoek is naar originele oplossingen, raden wij kleine dessertborden in de vorm van een zeshoek aan in twee kleurvarianten - wit en zwart. De gebloemde ornamenten zullen bijvoorbeeld een ideaal cadeau zijn voor vrouwen, terwijl de ovale borden een chique toets zullen geven aan elk modern interieur.



Laden...