Matten en kussens

Filteren op
Categorieën
Price
Manufacturers
Symbol
more... less
Stregkode
more... less
Materiale
Farve
Længde [cm]
more... less
Bredde [cm]
more... less
Højde [cm]
more... less
Diameter [cm]
En slags pakke
Contact met voedingsmiddelen
Materiaal
Soorten
Filter

Placemat - een unieke decoratie voor elke tafel


Klein, maar heel bijzonder - een tafelmat is even belangrijk als het meubelstuk waarop hij wordt gelegd. Hij heeft een zeer belangrijke taak - niet alleen beschermt hij het tafelblad effectief tegen beschadiging en vuil, maar hij versiert het ook prachtig.


De tafelmat is de perfecte bevestiging dat het het detail is dat het ontwerp maakt - daarom is het de moeite waard om niet alleen tafel- en bordenonderleggers te bekijken, maar ook onder meer kaarsenborden, -matten en -standaards. Op zichzelf zijn al deze woondecoraties gewoon mooi, maar alleen samengevoegd creëren ze het spectaculaire effect van uniek designervies. Overtuig uzelf - bekijk de unieke collectie tafeldecoraties van Mondex.


Placemats en bordenstandaards - decoraties voor een originele "sweet table".


De placemats zijnbijvoorbeeld ideaal als unieke decoratie voor de - sinds kort zeer populaire - sweet tables. Stem de kleur en snit van de placemats op elkaar af om een samenhangende tafelschikking in de stijl van uw dromen te creëren en verras uw gasten met een uiterst creatieve verrassing. De mogelijkheden zijn talrijk - u kunt uw eigen "candy bars" samenstellen in glamoureuze, rustieke of moderne stijl - door de placemat collecties te selecteren die beschikbaar zijn in de Mondex woonwinkel. Voorbeeld? Kies delicate witte borden van hetzelfde formaat, waaronder u de meer dan levensgrote "Blanche Silver" decoratieve placemats schikt. Wij garanderen u dat de zoetigheden die op deze manier worden geserveerd: cupcakes, taarten, eclairs, het oog tweemaal zullen strelen. En dat geldt des te meer als u het geheel versiert met fijne verse bloemen en de placemats en borden op verschillende hoogtes schikt, zodat er een gelaagde tafel ontstaat. Dat gaat heel gemakkelijk als u bordenhouders van Mondex bij de hand hebt, die van onschatbare waarde zijn vanwege hun visuele aantrekkingskracht.


Kaarshouders en borden - geef uw compositie een multidimensionale gloed


Gespiegelde kaarsenhouders en kaarsenborden zijn een decoratie die uw tafel een verrukkelijke, koninklijke en uiterst romantische uitstraling geven. De kaarsvlammen zullen in het gladde oppervlak van de schotels weerkaatsen en uit alle macht schitteren. Afhankelijk van het gewenste effect kunt u ook enkele kristallen, bloemen of veren tussen de kaarsen strooien. Zorg bovendien voor kleurgecoördineerd servies, tafelkleden, placemats en matten. Bekijk onder meer de unieke kaarsenborden uit de serie "Margot" - u kunt naar wens ronde en vierkante, kleinere en grotere schotels mengen en zo verschillende glamoureffecten creëren. De kaarsenborden uit de "Margot"-collectie zijn gemaakt met aandacht voor detail - hun randen zijn bovendien versierd met fonkelende zirkonia's.


In onze winkel vindt u ook tal van andere unieke collecties tafelmatten, tafelkleden en kopjeskussens. Kies diegene die het beste bij de sfeer van uw huis past - om het nog gezelliger en helemaal uniek te maken.

Laden...