Borden

Filteren op
Price
Manufacturers
Symbol
Stregkode
Materiale
Farve
Længde [cm]
Bredde [cm]
Højde [cm]
Diameter [cm]
Contact met voedingsmiddelen
Materiaal
Vaatwasser
Magnetron
Soorten
Filter

Hoe kies je een goede schotel?Een schotel is een onmisbaar gerecht in elk huis. Je kunt er gemakkelijk gerechten op serveren om zelf te pakken, dus het is perfect voor dagelijks gebruik, maar ook voor feestjes. Bij de aankoop is het de moeite waard om de volgende punten in overweging te nemen:

  • Kies een schotel die past bij je behoeften - als je gerechten bereidt voor een groter aantal mensen, kies dan voor producten in grotere maten, terwijl kleinere goed werken voor het serveren van diner, zoals karbonades.

  • Kies servies dat goed bij je interieur past. Consumenten kiezen vooral voor witte borden van keramiek of porselein, die er altijd verfijnd uitzien en goed passen bij andere items in de keuken. Er is ook keuze uit metalen servies, dat erg duurzaam is, en houten servies, dat een gezellige sfeer brengt in het interieur.

  • In de keuken is serviesgoed dat gemakkelijk schoon te maken is, bijvoorbeeld in de vaatwasser, een goede keuze. Zorg er wel voor dat ze geschikt zijn om op deze manier schoon te maken.

  • Kies een schoteldiebij je past - de klassiekers zijn natuurlijk ovaalvormige schalen,die er altijd elegant uitzien, maar je kunt ook kiezen voor ronde serviezen - deze zijn meestal groter dan dinerborden. We kunnen ook kiezen voor moderne, zeer design rechthoekige schalen.Wat serveer je op een serveerschaal?Serveerschalen zijn ideaal om verschillende hapjes op uit te stallen op elegante feestjes, maar ook op bijeenkomsten met familie en vrienden, bijvoorbeeld op verjaardagen of naamdagen. Dit soort schalen zijn geschikt om op te serveren:

  • Groenten, bijvoorbeeld gesneden tomaten, komkommers, paprika's, maar ook slabladeren.

  • Ze zijn perfect voor het serveren van verschillende soorten kaas, zoals camembert, brie of cheddar, maar ook gesneden vleeswaren die, als ze goed verpakt zijn, een extra decoratie voor de tafel vormen.

  • De aperitiefplankjes zijn geschikt voor het serveren van kleine hapjes zoals tandenstokerhapjes, tortillabroodjes of zelfs nacho's met kaassaus in het midden.

  • Ze kunnen ook worden gebruikt om fruit op te serveren, wat bijzonder geschikt is voor feestjes met kinderen. Het is dan een goed idee om gesneden aardbeien, druiven of appels te serveren.

  • Metalen schalen zijn ideaal voor het serveren van warm vlees, vooral karbonades of roulades, omdat ze het eten langer warm houden.Multifunctionele decoratieve schalenRijk versierde schalen zijn altijd een opvallende verschijning op tafel. Ze trekken in zekere zin de aandacht van de mensen die aan tafel zitten en zullen zeker hun oog laten vallen op de heerlijke hapjes. Veel mensen gebruiken ze ook als een praktisch accessoire voor in de gang, waar ze hun sleutels of portemonnee op kunnen leggen.Bekijk ook de andere producten in ons assortiment en neem een kijkje bij onze andere blogposts:- Borden- Dessertborden- Vierkante borden- Diner servies- Borden- Bekers

Laden...