Vloermatten en ruitenwissers

Filteren op
Price
Manufacturers
Materiale
Farve
more... less
Længde [cm]
0 0
Bredde [cm]
0 0
Højde [cm]
Diameter [cm]
.00 .00
Kapacitet [l]
En slags pakke
Materiaal
Inhoud [ml]
Soorten
Het heeft een douanecode
Filter

Deurmatten voorbuitendeuren, binnendeuren, deurmatten voor trappen, deurmatten in openbare gebouwen zijn een uitrustingselement dat om praktische, esthetische en hygiënische redenen niet mag worden vergeten. Het zijn de deurmatten die de eerste en doeltreffende barrière vormen tegen het binnenbrengen van vuil, water, sneeuw, modder, enz. Bovendien zullen deze deurmatten voor thuis de ingang van het huis aantrekkelijker maken, ze kunnen een soort pronkstuk zijn en gasten gretig uitnodigen in het huis.

Deurmatten voor thuis - welke zijn het meest effectief? Soorten deurmatten voor deuren

Natuurlijk zijn er talloze deurmatten op de markt. Daarom is het de moeite waard om, alvorens een keuze te maken, te beseffen welke categorieën deurmatten we onderscheiden. Welnu, op grond van de plaats van bestemming hebben we: deurmatten voor woningen, deurmatten voor openbare voorzieningen, deurmatten voor buiten en deurmatten voor binnen.

Deurmatten voor multi-user faciliteiten zijn meestal rubberen, opengewerkte matten van groot formaat, gelegd in speciaal daarvoor bestemde kuilen. Het kunnen ook metalen deurmatten zijn met of zonder bezinkruimte. Hun functie is vooral het opvangen van het zwaarste vuil, water, sneeuw en modder.

Huisdeurmatten zijn de meer decoratieve en sierlijke exemplaren. Meestal komen we deurmatten van kokos tegen in standaard kleine maten van 40x60 cm of iets grotere van 90x60 cm of 120x80 cm. Kokosmatten zijn zo aantrekkelijk en populair omdat hun grove en stevige vezels schoenen perfect reinigen, ze zijn vochtabsorberend, maar bovendien kunnen kokosvezels naar wens worden geverfd. Deze deurmatten kunnen worden bedrukt met verschillende patronen, slogans, groeten, ze kunnen zelfs worden gepersonaliseerd. Ze zijn zeker niet saai.

Een ander type deurmatten voor thuis zijn de rubberen, een beetje zoals de objectmatten. Meestal hebben ze een opengewerkt model; gemak bij het schoonmaken staat hier voorop. Gewoon het vuil onder de deurmat vandaan vegen, afschudden en weer schoon wassen.

De laatste categorie zijn de kunststof deurmatten. Deze zijn vaak voorzien van fijne en dichte naalden, waardoor schoenen uitstekend gereinigd kunnen worden. Het nadeel is dat ze relatief snel slijten.

Buitendeurmatten, halmatten, badkamermatten - huishoudelijke must haves

Naast deurmatten voor deuren is het ook de moeite waard om rond te kijken naar decoratieve matten en tapijten voor de hal. De keuze is echt groot en interessante ontwerpen kunnen een interieurtrap, gang of hal versieren. Dit zijn gebruikelijke plat geweven matten, gemakkelijk te reinigen, vaak afgewerkt met kwastjes en geweldig voor de o zo populaire boho-stijl in het interieur.

U kunt ook denken aan gezellige bontkleden. Die zullen de sfeer van het interieur perfect verwarmen.

Op het gebied van deurmatten moet u ook denken aan buitentrappen. Hier zijn om veiligheidsredenen alle antislip deurmatten ideaal, hetzij met een antislip basis of volledig met rubber bekleed.

Op het gebied van vloertextiel in huis moet ook worden gedacht aan tijdloze badkamerkleden. Ze zijn betrouwbaar en altijd in de mode. Het is raadzaam te kiezen voor deze veelzijdige sets, in uniforme kleuren die passen bij het karakter en de stijl van de badkamer.

Zie ook: Tafels, Tafelkleden, Tapijten, Salontafels, Spreien en Dekens

Vind interessante ideeën op onze blog voor:

Welke decoraties voor de gang?

Cadeau-ideeën voor de housewarming party

Laden...