Tafelkleden

Filteren op
Price
Manufacturers
Symbol
more... less
Stregkode
more... less
Materiale
Længde [cm]
more... less
Bredde [cm]
more... less
Højde [cm]
more... less
Filter

Veelzijdige tafelkleden in een interessante stijl


We associëren tafelkleden misschien met het klassieke wit waarmee we onze tafels aankleden voor formele gelegenheden. Het blijkt echter dat ze een werkelijk intrigerende vorm kunnen aannemen, die de ruimte waarin het tafelkleed wordt gebruikt op een originele manier kan versieren. Moderne tafelkleden zijn er in een volledig kleurenpalet, dat menig gast in de huiskamer zal bekoren. Voor een samenhangend effect kunnen de kleuren van de tafelkleden bijvoorbeeld worden gecombineerd met die van de muren. Als het behang blauw is, kan het gekozen tafelkleed worden versierd met blauwe strepen, wat een duidelijke verwijzing zal zijn naar de inrichting van de kamer. Een andere optie, waarmee we de verschillende elementen van het decor kunnen afstemmen, is een tafelloper, die een originele toevoeging zal zijn, bijvoorbeeld om de servetten naast het bestek bij het familiediner te laten passen. Dankzij het interessante assortiment kunnen we een goedkoop tafellaken kiezen dat een beetje afwisseling brengt in het minimalistische decor van elke kamer. Zowel de tafelloper als het servet waarmee het meubel zal worden gedekt kan er vernieuwend of klassiek uitzien, afhankelijk van onze smaak.


Tafelkleden ter decoratie van ons interieur


Het tafelkleed dat we kiezen kan de uitstraling van elke kamer volledig veranderen. Of het nu versierd is met een overvloed aan kleuren en patronen of met een iets traditionelere tafelschikking, het is een belangrijk element dat beïnvloedt hoe ons interieur er in de ogen van anderen uitziet. Daarom is het raadzaam ervoor te zorgen dat de tafelkleden goed harmoniëren met de andere kleuren van het decor. Dankzij de moderne aanpak kunnen we ons een grote vrijheid veroorloven bij het dekken van de tafel. Vandaar bijvoorbeeld servetten versierd met exotische vruchten, die gebruikt kunnen worden op de keukentafel, waar we meestal van onze favoriete gerechten genieten. Tafelkleden voor de tafel in de hoofdkamer van het huis, waar we meestal vrienden ontvangen, moeten zo representatief mogelijk zijn. De esthetische gevoeligheden van de huisvader mogen bij de keuze ervan niet uit het oog worden verloren. Hetzelfde geldt voor tafellopers, die een belangrijke rol spelen in de decoratie van het huis. We zullen ons zeker uiterst tevreden voelen als we zien hoe goed alle stukken achter onze deur bij elkaar passen.


De perfecte tafelkleden voor een ronde tafel


In onze huizen plaatsen we vaak opvallende ronde tafels die verwijzen naar de klassiekers. Wanneer we voor zo'n meubelstuk kiezen, is het ook de moeite waard om te zorgen voor passend interessante ovale tafelkleden. Een tafel in deze vorm kan er ongelooflijk modern uitzien als we hem aankleden met een intrigerend tafelkleed. Zoals we allemaal weten hebben tafelkleden zowel een decoratieve als een beschermende functie, dus mogen ze niet over het hoofd worden gezien bij het inrichten van kamers in huis. Traditionele sneeuwwitte versies doen het uitstekend in formele situaties, zoals vakantie- of verjaardagsfeesten, terwijl vaak speelse prints geschikt zijn voor dagelijks gebruik. De ideale tafelkleden voor een ronde tafel zijn die welke het tafelblad op de juiste manier bedekken, het meubelstuk beschermen tegen ongewenste vlekken en schaafwonden, en er tegelijkertijd heel interessant uitzien. Wat onze eigen smaak ook is, we kunnen een tafelkleed kiezen dat een onmisbaar onderdeel wordt van de inrichting van een kamer, dat integraal deel uitmaakt van het geheel en het oog streelt telkens wanneer we aan tafel plaatsnemen.

Laden...