Eetborden

Filteren op
Price
Manufacturers
Stregkode
Materiale
Farve
Længde [cm]
Bredde [cm]
Højde [cm]
Diameter [cm]
Filter

Eetborden - een essentieel keukenaccessoire



Eetborden van goede kwaliteit zijn een essentieel keukenaccessoire voor het serveren van voedsel aan zowel familieleden als gasten. Deze serviezen zijn soms gemaakt van keramiek, metaal, glas of kunststof, die vooral in hedendaagse modellen worden gebruikt. Een set dinerborden is ook een gebruikelijk geschenk voor nieuwe huurders die net hun huis aan het inrichten zijn. Of u nu op zoek bent naar servies voor uzelf of voor een vriend - de keuze is groot genoeg dat u zeker de meest interessante variant zult vinden.



- Borden



Waaruit bestaat een serviesset?



De basis dinerbordenset bestaat uit ondiepe en diepe borden voor het serveren van hoofdgerechten, en kleinere borden voor het serveren van desserts. Het aantal stuks van elke variant is identiek, ongeacht het beoogde gebruik. Een dergelijke set eetborden is ideaal om in het begin de nodige gerechten te verzamelen, en als uw behoeften toenemen, kunt u altijd losse stukken kopen. Een voorbeeld van een set kleine en grote dinerborden is de Lavendel Boss set, die bestaat uit zes stuks van elk model. Elk bord is uiterst elegant en daarom zowel geschikt voor dagelijks gebruik als voor formele diners. De diepe en ondiepe dinerborden zijn een item dat uiterst nuttig is in elk huis.



- Borden



Uit welke soorten dinerborden kunt u kiezen?



Er zijn inmiddels veel verschillende varianten van dinerborden verkrijgbaar. Je vindt ze zowel in bijzondere vormen als in kleuren. Een echte klassieker zijn de witte dinerborden, zoals de AffekDesign Ralph White set van twee ondiepe dinerborden in een intrigerende zeshoekige vorm. Hun bijkomende voordeel is de hoge kwaliteit van het gebruikte porselein. Bovendien vallen deze modellen ook in een andere categorie servies- moderne dinerborden. Het unieke ontwerp van het servies kan ook dienen als schapdecoratie in de keuken en is tegelijkertijd uiterst nuttig. Misschien houdt u ook wel van de kleurrijke dinerborden , die zowel het keukenkastje als de eettafel tijdens een maaltijd zullen opfleuren. Vermeldenswaard is ook de grote vrijheid in het gebruik van materialen, die kunnen verwijzen naar de klassiekers - zoals porselein - of innovatie - zoals bij kunststoffen.



- Koffie



U kunt kiezen voor originaliteit



Dinerborden hoeven niet te verwijzen naar traditionele oplossingen. Er zijn ook iets originelere serviezen, gevuld met een uniek karakter. Afhankelijk van uw voorkeuren kunt u kiezen voor een iets minder gangbare oplossing. Een houten bord in twee varianten is een optie. Ogenschijnlijk een klassiek materiaal, neemt het een geheel nieuwe vorm aan - een serveerschaal. Een bijkomend voordeel van dit type dinerbord zijn de fraaie versieringen die in het oog springen. De dinerborden die u aan uw keuken toevoegt, kunnen er ongewoon, vernieuwend of zelfs een beetje speels uitzien. Geleid door uw eigen smaak en behoeften, bent u er zeker van een servies aan te vullen waarmee u uw maaltijden comfortabel kunt opdienen en tegelijkertijd een buitengewone esthetiek behoudt.



Zie ook:



- Borden



- Dinerborden



- Dessertborden



- Vierkante borden

Laden...