Decoratieve schalen

Filteren op
Price
Manufacturers
Symbol
Stregkode
Materiale
Farve
Længde [cm]
Højde [cm]
Filter

Sierkommen, een functionele aanvulling in huis



De decoratieve schalen die je bij ons vindt, zijn functionele woonaccessoires die je aandacht verdienen. Dit type decoratie kan worden gebruikt om verschillende voorwerpen in te bewaren. In de geweven modellen kun je bijvoorbeeld kunstvruchten en beeldjes tentoonstellen. Het is goed om te weten dat er verschillende materialen beschikbaar zijn en dat ze allemaal passen in een anders ingericht interieur. Decoratieve schalen zijn niet alleen praktisch, maar ook opvallend. Ze zijn een interessante manier om dingen te organiseren en het ontwerp van elke kamer te verbeteren.



Sierkommen - welke kiezen?



Je kunt niet alleen kiezen voor geweven, maar ook voor keramische, glazen of houten decoratieve schalen. Dit is goed nieuws voor iedereen die op zoek is naar een praktische houder voor kleine spullen met een intrigerend ontwerp. Let bij het kiezen van decoratieve kommen voor je huis niet alleen op het ontwerp, maar ook op de grootte. Het is deze laatste eigenschap die bepaalt in welke toepassing een bepaald model het beste zal werken. In ons assortiment vind je bijvoorbeeld de Logan Boho decoratieve schaal van 25 cm x 10 cm. Deze is gemaakt van stevig mangohout, dat waterbestendig is. Hierdoor is hij niet alleen perfect voor het uitstallen van fruit, maar ook voor het serveren van salade.



Hartvormige kommen



Hartvormige kommen zijn ook een interessante optie. Dit type decoratie is een intrigerend voorstel dat in veel interieurs past. De vorm van de schaal doet je misschien denken aan Valentijnsdag, maar het kan de kamer van een romantische vrouw het hele jaar door versieren. Het is een goed idee om de kleur van de schaal af te stemmen op andere details in het interieur, bijvoorbeeld vazen met bloemen.



Sierkommen voor de keuken - welke op het aanrecht?



Decoratieve kommen voor de keuken zijn een geweldige oplossing om fruit, groenten en zelfs kruiden op het aanrecht te bewaren. Zo heb je alle benodigde ingrediënten altijd binnen handbereik. Denk eraan dat decoratieve kommen voor de keuken van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn en passen bij deproducten die je bewaart. Een voorbeeld is de Logan Boho 21 cm x 21 cm decoratieve kom. Dit is echter niet de enige keuze. Een tip is om ook de stijl van de schaal af te stemmen op het design van de keuken.



Sierschalen voor de woonkamer



We raden je aan om decoratieve kommen van goede kwaliteit te kiezen voor in de woonkamer. Je kunt ze op je salontafel, dressoir, boekenkast en nog veel meer zetten. Grote decoratieve kommen zijn niet alleen praktisch, maar zien er ook heel interessant uit. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, kleuren en vormen. Zo vindt iedereen wel iets passends voor zichzelf. Je vindt onder andere de Babette Black 18 cm x 13 cm decoratieve schaal van keramiek. Dit model wordt gekenmerkt door zijn ontwerp met pootjes. Je kunt er sleutels en andere snuisterijen of zelfs bloemstukken in bewaren. Het is de moeite waard om te vermelden dat er ook een kleinere variant van dit voorstel beschikbaar is, die in het oog springt en indruk maakt door zijn esthetiek.



Bekijk ook de andere producten in ons assortiment:



- Schalen



- Schotels



- Saladekommen



- Houten broodplanken



- Bekers



- Keramische borden

Laden...