poefs

Filteren op
Price
Manufacturers
Symbol
Stregkode
Materiale
Farve
Længde [cm]
Bredde [cm]
Højde [cm]
Diameter [cm]
En slags pakke
Filter

Zitzakken kunnen elke kamer aanvullen


Poefjes zijnuiterst praktische zitjes. Door hun kleine formaat kunnen ze gemakkelijk overal in huis worden geplaatst. Wanneer u ze niet nodig hebt, kunt u ze in een gekozen deel van de kamer zetten, terwijl u, wanneer u gasten op bezoek krijgt, hen een comfortabele kruk kunt aanbieden. Bovendien kunt u ook kiezen voor poefs in de badkamer. Ze zullen dit deel van het appartement zeker wat interessanter maken. Een poef voor de badkamer kan in veel verschillende situaties van pas komen. De primaire plaats waar zachte zitmeubelen staan is echter de hoofdkamer van het huis. Een poef voor de woonkamer moet harmoniëren met de rest van de inrichting, zodat een geheel ontstaat. Een suggestie is het model Emily van Mondex, gemaakt van zachte fluwelen stof. Zijn lichte kleur zal veel interieurs perfect aanvullen - of ze nu wit of grijs zijn geschilderd. Uniforme poefs voor de woonkamer zijn ook een goede suggestie voor kamers met decoratief behang.


Bekijk zeker ook onze: stoelen en fauteuils


Welk type poef voor de gang?


Bij het inrichten van een flat is het de moeite waard om over elk onderdeel na te denken. Een poef voor in de gang is één van de mogelijkheden die zich tijdens de inrichting voordoen. Een dergelijke zetel moet praktisch en stijlvol zijn, maar ook - niet te veel ruimte innemen. Daarom is het de moeite waard te overwegen wat u eigenlijk wilt. Wanneer de behoefte ontstaat aan een comfortabele zitplaats, is het goed om een comfortabele poef bij de hand te hebben, die u ook altijd naar een andere ruimte kunt verplaatsen. De Casimir-variant van Mondex in een elegante blauwe kleur is perfect voor deze rol. De vorm van een met fluwelen stof beklede cilinder is geplaatst in een metalen rand, waardoor de zitting opvalt. Een dergelijke poef in de gang zal zeker afwisseling brengen in het interieur van uw huis. Het is vermeldenswaard dat soms één klein element in de vorm van een zachte poef volstaat om een groot verschil te maken in het decor van een bewoonde woning.


In onze woonwinkel vindt u ook: banken en planken


Waarop letten bij de keuze van zitpoefen?


De ideale zitpoef - in welke kamer u hem ook plaatst - moet vooral aan twee kwaliteiten voldoen: hij moet comfortabel zijn en hij moet het interieur perfect aanvullen. Daarom is het de moeite waard om aan zitmeubelen in deze stijl de nodige aandacht te besteden. De eenvoudigste optie is natuurlijk om ze te kiezen door te kijken naar het kleurenschema van de kamer. Dit is echter niet het enige onderscheidende kenmerk van de beschikbare poefs. De voorgestelde krukjes hebben verschillende afmetingen, evenals details - quilting, metalen inzetstukken. Als u ze goed bekijkt, ziet u dat elk voorstel op de een of andere manier bijzonder en uniek is. Een poef voor de woonkamer zoals het model Enzo van Mondex zal ongetwijfeld voldoen aan de behoeften van alle gezinsleden. Dankzij de optimale hoogte van negenendertig centimeter kunt u comfortabel aan de salontafel zitten. Bovendien is de grijze kleur uiterst universeel. Het aanbod van poefs op de website is zo samengesteld dat u gemakkelijk uw ideaal kunt vinden.

Laden...