Kaarsen

Filteren op
Price
Manufacturers
Symbol
more... less
Stregkode
more... less
Materiale
Farve
Længde [cm]
more... less
Bredde [cm]
more... less
Højde [cm]
more... less
Diameter [cm]
Materiaal
Soorten
Filter

Kaarsen - omdat mooie momenten een speciaal decor nodig hebben


Kaarsen zijn de populairste woondecoratie bij uitstek: ze maken het gemakkelijk om uw interieur aan te vullen met accessoires die passen bij de stijl van uw huis. Welke kaarsen staan het mooist in uw vier hoeken en hoe brandt u ze zodat ze langer meegaan? Wij stellen voor.


Kaarsen roepen alleen maar positieve emoties op. Geen wonder dat ze meestal bijzondere momenten begeleiden: hun diffuse, flikkerende licht schept een unieke sfeer, laat u ontspannen, de stress van de dag vergeten en tot rust komen. In onze winkel vindt u hoogwaardige kaarsen voor in huis: traditionele waskaarsen, natuurlijk ogende sierkaarsen, moderne ledkaarsen en slow-life veganistische sojakaarsen. Welke kiest u voor uzelf?


Sierkaarsen - creëer een uniek interieur


Sierkaarsenzijn een geweldige manier om de sfeer in uw huis te verwarmen en het een speciale flair te geven - ongeacht de stijl van uw huis, ze passen in elk interieur. Afhankelijk van de stijl van de kamer kunt u kiezen voor sierkaarsen in designverpakkingen - zoals de gemarmerde Cristie-kaarsen in flessengroen met een extra diffuser, die perfect passen in een moderne, art deco of bijvoorbeeld glamourstijl. Ga daarentegen in minimalistische, loft- of Scandinavische interieurs voor eenvoudige kaarsvormen - composities van kaarsenkegels van dezelfde dikte maar verschillende hoogtes zullen er prachtig uitzien. Zorg ervoor dat u zachte, gedempte kleuren gebruikt. Als u een elegant diner plant en de tafel wilt versieren met kaarslicht, kies dan voor decoratieve kaarsen in bijvoorbeeld hoge glazen kandelaars. Ze zullen er zeer indrukwekkend uitzien.


Geurkaarsen - langzame ontspanning


Kaarsen kopen voor uw huis is een geweldige investering - ook voor uw welzijn. Ontspannen in hun gloed is het perfecte moment om te onthaasten. Na een lange dag op het werk, de universiteit of op school helpt een kaars en haar warme licht u te kalmeren, uw gedachten te ordenen en uw batterijen weer op te laden in het comfort van uw eigen huis. Welke kaarsen kiest u voor uw huis? Geurkaarsen voor aromatherapie zijn een interessant idee - geplaatst in de badkamer, op het bad en de planken, kunt u in enkele ogenblikken een privé-spa thuis oproepen. Kaarsen in glas zijn ideaal voor dit doel - bijvoorbeeld de sojakaarsen "We love candles" uit de minimalistische "Basic" collectie. Ze onderscheiden zich door hun eenvoudige glazen vorm, houten accessoires en weelderige, uiterst frisse geuren - die lang in uw geheugen gegrift blijven.


Hoe brandt u kaarsen? Enkele eenvoudige regels


Wist u dat er een minimale brandtijd is voor kaarsen? We moeten wachten tot alle was gelijkmatig gesmolten is, zodat er een zogenaamde pool ontstaat. Door de kaarsen slechts kort te branden, bestaat het risico dat er tunnels in de was ontstaan - wat de levensduur van de kaars verkort. Bovendien is de manier waarop de kaarsen worden gedoofd niet onbelangrijk - idealiter gebeurt dit met een speciaal blusapparaat. Standaard uitblazen kan ertoe leiden dat de lont breekt en de was vuil wordt. Als u geen kaarsenblusser heeft, probeer dan de kaarsen te doven door heel zachtjes te blazen. U kunt ook het deksel van de kaars sluiten en de vlam gewoon "smoren". En daar blijft het niet bij - voordat u de kaars opnieuw gebruikt, moet u het verbrande deel van de lont verwijderen - bij voorkeur door het voorzichtig af te knippen.


Zie ook: kandelaars, bloempotten, wandklokken, servies, mokken

Laden...