Planken

Filteren op
Price
Manufacturers
Symbol
more... less
Stregkode
more... less
Materiale
Farve
Længde [cm]
Bredde [cm]
Højde [cm]
more... less
En slags pakke
Materiaal
Soorten
Filter

Praktische en decoratieve planken transformeren het interieur van uw huis


Wandplanken zijn een uiterst belangrijk en praktisch ontwerpelement voor elke woning. Ze bewaren permanent de meest waardevolle herinneringen en de meest noodzakelijke voorwerpen voor het dagelijks leven. Daarom is de keuze van de planken die in uw flat worden geplaatst voldoende aandacht waard. Moderne planken nemen verschillende vormen aan en dienen hun bewoners in vrijwel elke kamer. Slaapkamer, keuken, logeerkamer en meer - ook een stijlvolle badkamerplank blijkt onmisbaar. Het metalen model in een universele zwarte kleur is een uitstekende keuze. Op drie niveaus kunnen basishygiëneproducten en cosmetica gemakkelijk worden opgeborgen. Hangplanken van dit type zullen de test doorstaan in zowel kleinere als grotere ruimtes. Door te kiezen voor de suggesties in het aanbod, kunt u er zeker van zijn dat ze honderd procent afgestemd zullen zijn op uw belangrijkste behoeften, die ontstaan tijdens een verblijf thuis.


Zie ook: Planken, rekken


Meubelplanken en meer - hoe richt u uw huis in?


Een meubelplank is vaak de eerste associatie als we denken aan extra ruimte voor verzamelde snuisterijen. Het blijkt echter dat er ook veel minder klassieke, maar nog steeds functionele voorstellen beschikbaar zijn. Een wandplank kan een beslist niet voor de hand liggende vorm aannemen. Het is belangrijk dat hij is afgestemd op uw wensen, zoals de hoeveelheid ruimte die u wilt vullen met souvenirs en andere accessoires. Een rieten plank zal zeker opvallen tussen de rest van uw meubilair, maar u kunt ook kiezen voor modellen die ontworpen zijn om aan de muur te worden opgehangen. Een hangende plank in de vorm van een metalen huis is een bijzonder aantrekkelijke suggestie. Het merk Affek Design by Mondex heeft ervoor gezorgd dat het zo goed mogelijk is gemaakt. Het industriële karakter ervan komt uitstekend tot zijn recht in loft-kamers. Door voor deze ongewone plank te kiezen, kunt u in uw woonkamer of andere kamer op een interessante manier voorwerpen verzamelen - bijvoorbeeld boeken die u hebt gelezen en die u ergens van hebben geboeid.


Ook bij ons verkrijgbaar: Salontafels, Tafels


Hangplanken met een origineel ontwerp zijn een uitstekende keuze


Als u op zoek bent naar interessante inspiratie, kijk dan eens naar het beschikbare assortiment hangplanken. Deze meubels, die in elke woning uiterst nuttig zijn, kunnen worden gekenmerkt door hun innovatieve, opvallende design. De meubelplanken die u kiest, kunnen ruimte innemen in het midden van een muur, als middelpunt ervan, of - eenvoudigweg - een aanvulling vormen op de decorelementen die u al hebt verzameld. Afhankelijk van wat u erin wilt opbergen, kunt u kiezen wat u wilt - u zult zeker iets vinden dat aan uw wensen voldoet. Een mogelijkheid is bamboe planken in de vorm van bamboe huisjes gevuld met de huidige modieuze tropische patronen. De Gaia-serie doet het goed in slaapkamers voor volwassenen en kinderen. Hun intrigerende verschijning is iets dat verrukt vanaf de eerste blik. De aangeboden planken zijn een uiting van de precisie en kwaliteit van afwerking die het resultaat zijn van de volledige inzet van de gewaardeerde fabrikant, waardoor ze zeker de moeite waard zijn om belangstelling voor te hebben.

Laden...