15.03

Interieurdecoratie voor de lente - hoe richt je je huis in voor de lente?

De lente is een tijd waarin de natuur tot leven komt en we energie opdoen voor nieuwe activiteiten. Het is ook een goed idee om ons interieur voor te bereiden op deze tijd, om het thuisblijven en ontspannen nog aangenamer te maken. In het volgende artikel lees je meer over hoe je een lentesfeer in huis kunt creëren, dus lees snel verder!

Breng kleur in je huis voor de lente!

De basis van het inrichten van je huis voor de lente is de juiste kleurkeuze. Een absolute must have is de introductie van levendige tinten, vooral op basis van roze of geel, maar in de afgelopen seizoenen was vooral de combinatie van verschillende varianten groen met pastels dominant. Op deze manier wordt het interieur heel gezellig, krijgt het een frisse uitstraling en ziet het er tegelijkertijd heel elegant uit. Daarom is het de moeite waard om onder andere in het voorjaar in huis te gebruiken:

  • Kussenslopenen sierkussens, die een betrouwbaar element van woonkamers blijken te zijn omdat ze een veel gezelliger gevoel geven. Een uitstekende keuze zijn de 45x45 centimeter grote SOFIA kussenslopen in donkergroen en beige, die worden gekenmerkt door een subtiel visgraatmotief dat de kussens opvallend maakt zonder te opzichtig te zijn. De BLINK slopen in dezelfde maat doen het ook goed in de lente. Deze hebben patronen in de vorm van heldere bladeren op een groene achtergrond, wat perfect is voor de lente.
  • In de lente is het een goed idee om ook de tafel waaraan we gaan eten goed te dekken. Een goed tafelkleed of een tafelloper zijn dan een goede optie, want ze brengen een vleugje frisheid in het interieur. Het beige tafelkleed NATURA van 140x280 centimeter past goed op de meeste eetkamertafels of in de woonkamer, waar servies en andere decoraties perfect tot hun recht komen.
  • Bij lentearrangementen hoort ook servies dat bij die tijd van het jaar hoort. Verschillende soorten bloemenbekers, zoals de sensationele LAWENDA BEATA/DOROTA beker 350ml/douche 17,5cm, die zowel vrouwelijk als elegant is, zullen perfect zijn. Voor koffie of thee in de namiddag zal de HARPER kop met schotel met een inhoud van 250 milliliter, die naast bloemmotieven ook afbeeldingen van vogels en insecten bevat, ook perfect zijn.

Zet verse bloemen in mooie vazen

We associëren de lente onvermijdelijk met mooie snijbloemen, vooral tulpen, anjers en margaritas. Op zichzelfzijn ze een opvallende interieurdecoratie, maar laten we niet vergeten dat elk boeket een geschikte vaas nodig heeft om de esthetische kwaliteiten van de bloemen te versterken en tegelijkertijd een extra decoratief element te bieden voor de voorjaarsinrichting van het huis. Een veelzijdige oplossing is het gebruik van transparante vazen, zoals het 25,5 centimeter hoge model BOHEMIA GLOBUS, waarvan het ontwerp lijkt op bloemblaadjes. Heldere varianten, zoals de CRISTIE DIAMENT vaas met een hoogte van 27 centimeter en in marmerpatronen, maken het interieur niet alleen lichter, maar ook veel verfijnder.

Lees ook andere berichten op onze blog:

- Voorjaarsschoonmaak in huis

- Welke vaas voor welke bloemen?

Onze Producten

Nieuws
|
Bestsellers
|
Promoties
Laden...