Schalen

Filteren op
Categorieën
Price
Manufacturers
Materiale
Farve
Længde [cm]
0 0
Bredde [cm]
0 0
Højde [cm]
Diameter [cm]
.00 .00
Kapacitet [l]
En slags pakke
Contact met voedingsmiddelen
Materiaal
Inhoud [ml]
Vaatwasser
Magnetron
Soorten
Het heeft een douanecode
Filter

Welke kommen voor in de keuken?Kommen behoren tot het oudste keukengerei. De eerste sporen van het gebruik ervan zijn terug te vinden in de oudheid, voornamelijk in het huidige Griekenland, inclusief Kreta, maar ook in China. Door de eeuwen heen is het doel van dit keukengerei niet veranderd - het neemt een belangrijke plaats in elke keuken in en is zowel nuttig bij het bereiden als bij het opdienen van voedsel. Zeker bij het koken zullen ze hun waarde bewijzen:

 • Soepkommen, die handig en diep zijn. Ze zijn meestal gemaakt van keramiek, porselein of glas.

 • Saladekommen van glas, keramiek, kunststof of zelfs bamboehout.

 • Mengkommen, die meestal diep zijn en een rechte bodem hebben zodat je er gemakkelijk ingrediënten in kunt mengen. Items van roestvrij staal of plastic werken het best.

 • Klopkommen werken zeker goed bij het maken van bakwaren. Ze zijn meestal groot genoeg en hebben een bolle bodem zodat je er makkelijk eiwitten of room in kunt kloppen.

 • Voorraadkommen met bijpassende deksels. Deze hebben een luchtdichte afsluiting om voedsel tegen bederf te beschermen.

 • Snackkommen met een uniek ontwerp waarin je crackers, chips of zoete snacks kunt serveren.Hoe kies ik een goede keukenkom?Bij het kiezen van een keukenkom is het belangrijk om in gedachten te houden dat ze zowel handig, duurzaam als opvallend moeten zijn, dus let bij het kopen op de volgende punten:

 • Kies een product dat gemaakt is van duurzame grondstoffen. Keramische en glazen artikelen zijn ideaal voor het serveren van gerechten, bijvoorbeeld salades, maar ook soepen, omdat ze warmte vasthouden. Plastic kommen zijn het beste voor het mengen van ingrediënten, maar ook roestvrijstalen kommen met dunne wanden. Ook producten gemaakt van ecologische materialen zoals bamboe zijn het vermelden waard. Deze werken goed als fruitschaal.

 • Besteed aandacht aan het ontwerp - veel kommen, vooral die van glas en keramiek, nemen een belangrijke plaats in op tafel, dus ze moeten passen bij andereelementen van het servies of afsteken tegen de achtergrond, waardoor de aandacht van de gasten wordt gevestigd op het door ons bereide gerecht .

 • De beste producten zijn gemakkelijk schoon te maken, bijvoorbeeld in de vaatwasser. Let erop of er waterdruppels op staan. Zo weet je zeker dat ze niet beschadigd raken door mechanisch reinigen.Hoeveel ml kan een kom bevatten?De inhoud van kommen varieert afhankelijk van waar ze voor gebruikt worden, maar over het algemeen zijn ze tussen de 200 en 1.000 milliliter:

 • Soepkommen variëren van 300-500 tot 700milliliter- ze bevatten een portie van een gerecht, zoals bouillon of vla. Het isookniet ongewoon dat ze speciale, kleine lipjes hebben om het kantelen van de kom enhet afmaken vanhet einde van het gerecht tevergemakkelijken.Dergelijke schalen kunnen ook worden gebruikt als ramen bowls.

 • Saladekommen hebben zeer uiteenlopende capaciteiten. Als je een gerecht voor één persoon serveert, is het een goed idee om een schaal te kiezen met een inhoud van 200 tot 300 milliliter. Als je van plan bent om een grotere portie van een gerecht te serveren om zelf op te scheppen, werken schalen van 1 liter of nog groter het beste.

 • Vaatjes die gebruikt worden voor het bewaren van voedsel of het bereiden van bakkerijproducten, inclusief het opkloppen van wit schuim of room, hebben een inhoud van meer dan 1.000 milliliter. Dit betekent dat je er comfortabel met een mixer in kunt mixen zonder je zorgen te maken dat je ingrediënten door de hele keuken morsen.Bekijk ook de andere producten in ons assortiment:- Servies- Diner servies- Dessertborden- Vierkante borden- Broodschaal- Bekers

Laden...