07.03

Hoe de koffie- en taarttafel dekken - heerlijk dessert op een stijlvolle tafel

Een bijeenkomst met koffie en gebak is een geweldige gelegenheid om quality time door te brengen met je dierbaren. Naast het bereiden van heerlijke hapjes is het ook de moeite waard om eraan te denken om ze op een aantrekkelijke manier te serveren, we eten tenslotte ook met onze ogen. De basis hiervoor is een passende tafeldekking, die wordt geholpen door tafelkleden, waaronder het model DORIS dat in ons aanbod verkrijgbaar is in de maat 140x380 centimeter, met een sneeuwwitte kleur en geborduurde bloemmotieven. Ze zien er heel verfijnd uit op tafel, wat perfect is voor middagvergaderingen na het werk of bij het serveren van het dessert na een zondagdiner waarvoor je je geliefden hebt uitgenodigd. Het is een goed idee om er papieren zakdoekjes op te leggen, zodat je je handen en mond kunt afvegen. In onze online shop vind je onder andere roze magnolia servetten in de maat 33x33 centimeter, verpakt per 20 stuks, die perfect passen bij het ontwerp van het tafelkleed dat hierboven is genoemd. Dezelfde servetten zullen ook goed staan op tafel, maar dan in de vorm van kruiden op een witte achtergrond, wat een interessant accent aan de tafelsetting zal geven.

Passend dessertgerei is een must voor elke tafel!

Als je gasten uitnodigt voor koffie met gebak, is het natuurlijk belangrijk om de lekkernijen op opvallend servies te serveren. De producten in de Mondex online shop kunnen hierbij helpen. We raden vooral originele schalen aan, waaronder een BASIC-model met twee etages in wit en een gouden frame. Het is de moeite waard om deze te combineren met mooie gebaksbordjes, zodat je de bereide taart comfortabel kunt eten. Wit servies past het best bij deze schotel, maar je kunt ook een variatie aanbrengen door zwart servies te gebruiken, dat voor een aangenaam contrast zal zorgen en de tafelschikking heel elegant zal maken. Vergeet natuurlijk niet om gebaksvorkjes en koffielepels te voorzien voor je gasten.

Waarin serveer ik de koffie bij de taart?

Taarten worden meestal geserveerd met aromatische koffie, die bijvoorbeeld in originele kopjes moet worden geserveerd. We raden vooral het model KORONKA aan met een inhoud van 250 milliliter en schotel, waarvan het kenmerkende reliëfmotief doet denken aan kantmotieven, waardoor het heel elegant is en past bij veel ander servies in wit. In hetzelfde assortiment zijn ook effen mokken en kannen van 1 liter verkrijgbaar die een warme drank bevatten voor 3-4 personen. Als je vaker familie en vrienden ontvangt voor koffie en gebak, raden we ook de praktische set van vier PETER standbekers aan met elk een inhoud van 350 milliliter, die transparant zijn en een reliëfpatroon hebben voor een origineel design. Dankzij de speciale standaard kun je de borden op één plek bewaren, geweldig voor interieurs waar er weinig ruimte is om borden op te bergen.

Lees ook andere berichten op onze blog:

- Welke mok, welk kopje voor welke koffie?

- Hoe plaats je een taart mooi op een bord?

Onze Producten

Nieuws
|
Bestsellers
|
Promoties
Laden...