Beddengoed

Filteren op
Price
Manufacturers
Symbol
more... less
Stregkode
more... less
Farve
Længde [cm]
Bredde [cm]
Højde [cm]
Filter

Kleed uw bed aan met het beste beddengoed van Mondex - geef uzelf alleen al het geschenk van goede dromen


Degelijk beddengoed is een onbetaalbare investering voor een kwalitatieve, lange slaap. Het is niet zonder reden dat onze grootmoeders vroeger zeiden - zoals je je bed opmaakt, zo slaap je. Vandaag voegen we daar nog een zin aan toe - een goede nachtrust betekent meestal een even goede dag. Als u dus 's morgens ontspannen, verkwikt en vol energie wilt opstaan, begint u gewoon met het kiezen van het beste beddengoed.


Beddengoed is belangrijk. Daarom is het belangrijk om, voordat u nieuw beddengoed kiest, niet alleen te letten op de grootte en het ontwerp ervan, maar ook op andere uiterst belangrijke aspecten: het type en de dikte van de stof waarvan het is gemaakt, de kwaliteit van het materiaal en de kleur. De reden? Al deze aspecten beïnvloeden de conditie van onze slaap. Wij presenteren uitzonderlijk beddengoed uit de uitgebreide collectie van Mondex.


Beddengoed voor de slaapkamer kiezen - waar moet u op letten?


Het beste beddengoed is gemaakt van natuurlijke stoffen - het kan katoen, satijn of flanel zijn. Dergelijk beddengoed geeft u niet alleen de mogelijkheid om u te bedekken tijdens het slapen, het geeft u ook een veiliger en comfortabeler gevoel - bovendien heeft het een positief effect op de regulering van uw lichaamstemperatuur tijdens het slapen.


Goed beddengoed moet ademend zijn - zodat het lichaam diep kan ademen. Dit is de beste manier om volledig te herstellen - we staan 's morgens alleen uitgerust op als we onszelf de ideale omstandigheden voor rust bieden. Als gevolg daarvan zullen we efficiënter zijn op het werk, ontspannen, en zullen ook onze relaties met geliefden en vrienden beter zijn. De basis van ons beter welzijn is dus een goede nachtrust.


Satijnen beddengoed ideaal voor de zomer, flanel een goede optie voor de winter


Maakt de tijd van het jaar uit bij het kiezen van nieuw beddengoed? Absoluut wel. Kies in de zomer voor dunnere, "verkoelende" stoffen - zoals satijn. Kies in de herfst en winter daarentegen voor warmer beddengoed van katoen of flanel - dat houdt u warm als het kwik flink daalt.


Ook de kleur en het patroon van het beddengoed zijn belangrijk. Lichte, pastelkleuren werken ontspannend en rustgevend, zoals de mooie wit-grijze Elina set of de met dromenvanger versierde Merina - in dergelijk beddengoed is het zeker gemakkelijker om te ontspannen na een lange, vermoeiende dag. Kiest u beter voor gebloemd of geruit beddengoed? Kies het patroon dat u het mooist vindt uit de uitgebreide collectie van Mondex - een geruit patroon past zeker mooi in het herfst- en winterlandschap, terwijl kleurrijke klaprozen, rozen of vlinders een geweldige optie zijn voor de lente en de zomer.


Hoe kies ik de juiste maat beddengoed?


Is er een vuistregel voor hoe u de maat van uw beddengoed kunt afstemmen op de maat van uw dekbed? Het is heel eenvoudig - de afmetingen moeten gewoon hetzelfde zijn, wat betekent dat een beddengoed van 160x200 of 200x220 overeenkomt met een dekbed van dezelfde grootte. Aan de andere kant moet u de afmetingen van het dekbed altijd afstemmen op de afmetingen van het bed - een populair dekbed van 160x200 past bijvoorbeeld op een bed van 80x200, 90x200, 100x200, 120x200 en 140x200.


Zie ook: handdoeken, bloempotten, kaarsen, kandelaars, vazen

Laden...