Liketborden

Filteren op
Price
Manufacturers
Symbol
more... less
Stregkode
more... less
Farve
Længde [cm]
more... less
Bredde [cm]
more... less
Højde [cm]
Contact met voedingsmiddelen
Materiaal
Vaatwasser
Magnetron
Filter

Lubiana borden - d.w.z. producten van de hoogste kwaliteitHet assortiment van Lubiana omvat onder andere borden die, naast hun nuttige functie, ook een element van interieurdesign vormen. Lubiana borden zijn gemaakt van hoogwaardig porselein, dat wordt gekenmerkt door een hoge weerstand tegen beschadiging en hoge temperaturen.

Lubiana biedt zowel ronde borden als moderne en vierkante borden.Lubiana biedt een ruime keuze aan borden voor elke gelegenheid en elk interieur. Voor wie waarde hecht aan traditionele oplossingen, zijn de ronde borden van Lubiana een aanrader. Klassiek design is een tijdloos patent voor woondecoratie, geschikt voor elke gelegenheid. Het merk Lubiana biedt ook ronde borden met een gevarieerder design - waaronder borden met een delicate gouden rand en een subtiel reliëf of borden die op steen lijken. Overigens zijn veel modellen uit het brede assortiment ronde borden van Lubiana met de hand gedecoreerd, wat hun hoge esthetische waarde benadrukt. De vierkante borden van Lubiana zijn ideaal voor wie houdt van ingetogen design in een moderne uitvoering. Het merk Lubiana biedt vele stijllijnen van vierkante borden - van eenvoudige vormen tot unieke ontwerpen met bolle randen, decoratieve groeven en een delicaat getekende lijn in de vorm van een golf.Lubiana dinerbordenLubiana dinerborden zijn verkrijgbaar in vele varianten, zowel wat betreft ronde borden als vierkante borden. Door de gevarieerde maten van Lubiana dinerborden kan iedereen het juiste servies voor zijn interieur vinden. Lubiana dinerborden zijn te koop in dinersets, maar ook in diner- en koffiesets. Dergelijke sets vormen een perfect cadeau voor een geliefde en zijn een onmisbaar item in elk huis om samen te eten.

Lubiana pastabordenLubiana borden voor pasta zijn een onmisbaar attribuut van de Italiaanse keuken. Hun populariteit heeft ertoe geleid dat borden voor het serveren van pastalekken ook wel pastaborden en spaghettiborden worden genoemd. De pastaborden van Lubiana beantwoorden aan de behoeften van hedendaagse keukenartiesten. Door hun klassieke stijl vinden ze niet alleen hun toepassing in een elegant restaurant, maar ook thuis. Het is de moeite waard te benadrukken dat de Lubiana pastaborden de belangrijkste functie van dit soort servies vervullen - ze hebben een diepe bodem, waardoor pasta gemakkelijk kan worden gemengd met saus en toevoegingen. De platte randen van de Lubiana pastaborden voorkomen dat de tafel wordt bespat met saus en maken het gerecht zichtbaar als het centrale element van het geheel. Lubiana pastaborden zijn gemaakt van hoogwaardig porselein met versterkte randen, zodat ze splintervrij zijn, in de magnetron kunnen en in de vaatwasmachine kunnen.Lubiana dessertbordenDeLubiana dessertborden benadrukken elk uniek banketbakkersproduct en maken van het geconsumeerde dessert niet alleen een feest voor de smaakpapillen, maar ook voor de ogen. De dessertborden van Lubiana hebben een verzorgde vorm en een verscheidenheid aan dessins waaruit u kunt kiezen. Samen met de rest van het servies vormen ze een aanvulling op elk diner en koffieservies.

  • Taartborden

  • Zwarte borden

  • Pastaborden

  • Bestek

Laden...