21.03

5 manieren om je paastafel te versieren

Pasen is een van de populairste feestdagen die we vieren en valt samen met het begin van de lente. Daarom is het de moeite waard om voor de juiste decoraties te zorgen, zodat ons huis of appartement er indrukwekkend uitziet en er een aangename sfeer hangt. Experts zijn het erover eens dat de paastafel moet worden versierd met veelkleurige accenten om ons in een goede stemming te brengen voor de feestdag. Tegelijkertijd is het een goed idee om elementen in het wit te introduceren, die worden geassocieerd met elegantie en iets feestelijks, wat perfect past bij de sfeer van deze plechtige feestdag. In ons laatste artikel leggen we uit hoe je in 5 stappen je tafel kunt versieren voor Pasen - lees dus snel verder!

Decoratiesuggesties voor de paastafel

De basis van elke paastafel is een elegant tafelkleed, bij voorkeur in wit, dat de schikking een aanzienlijke elegantie geeft. Vervolgens kun je wat decoraties maken die de hele compositie veel aantrekkelijker maken:

  • Zelfgemaakte tuinkers- of haverdecoraties zijn een absolute must have - gebruik onze keramische omhulsels van 22x16,2x12,3 centimeter, verkrijgbaar in een mix van kleuren - groen, zilver en zwart. Vul ze met watten, bevochtig ze goed met water en strooi er dan een portie tuinkers of haverzaad op en strooi regelmatig. Het is aan te raden om deze decoratie minstens twee weken voor Kerstmis te maken, zodat de zaadjes de tijd hebben om te ontkiemen en de plantjes kunnen groeien.
  • Creëer een feestelijke sfeer voor zowel het ontbijt als het diner van de volgende dagen met de LANDSCAPE kaars van 12x6 centimeter. De kaars is uitgevoerd in de kleur roze, waardoor het een opvallende tafeldecoratie zal zijn en tegelijkertijd een gezellige sfeer zal creëren in het interieur.
  • De decoratieve keramieken kip die verkrijgbaar is in onze online shop is een andere decoratiemogelijkheid voor de paastafel. Je kunt er chocolade-eitjes in doen, waar kinderen graag naar grijpen.

Zorg voor het juiste servies voor Pasen

Misschien wel het meest indrukwekkende decoratieve element van elke tafel is het opvallende paasservies. Het is de essentiële setting voor de tafel en heeft tegelijkertijd een functionele betekenis omdat het ervoor zorgt dat de bereide maaltijd comfortabel kan worden genuttigd. Experts zijn het eens over de keuze van het servies om er elegant uit te zien op tafel - wit servies is een tijdloze klassieker die nooit uit de mode zal raken, omdat het er ook goed uitziet bij andere gelegenheden. Tegelijkertijd kun je kiezen voor een servies met delicate decoratieve accenten, bijvoorbeeld in de vorm van gouden strepen, die een luxueus design toevoegen. We raden je de serviessets aan die in onze winkel verkrijgbaar zijn, waaronder de DAISY voor 6 personen, die in totaal uit 30 elementen bestaat. De set bestaat uit 3 soorten borden en kopjes met schotels. Elk bord heeft een dunne gouden rand en een subtiel reliëf, zodat ze zeker de aandacht trekken.

Lees ook andere blog posts:

- Hoe moet een paastafel eruitzien ?

- Hoe dek je de tafel voor koffie en taart - heerlijk dessert op een stijlvolle tafel?

Onze Producten

Nieuws
|
Bestsellers
|
Promoties
Laden...