Betaling en levering

LEVERING NAAR NEDERLAND

Bij het plaatsen van uw bestelling kunt u de gewenste leverdatum kiezen. Als u niet op het door u opgegeven adres bent, wordt binnen 2 dagen een nieuwe leveringspoging gedaan. U kunt uw pakket ook doorsturen naar een afhaalpunt van uw keuze. Pakketten bij de Pakketpost wachten maximaal 2 dagen om opgehaald te worden.

Soort levering Doorlooptijd Bruto prijs
Levering aan huis door een koerier DHL, DPD 2 - 3 dagen 7,90 €
Levering aan een afhaalpunt door een koerier DHL, DPD 2 - 3 dagen 6,90 €

De levering is gratis voor bestellingen van meer dan 49 €.

VERPAKKING VAN ZENDINGEN

Wij zijn ons ervan bewust dat de producten die wij verkopen delicaat zijn en daarom besteden wij veel aandacht aan een goede bescherming ervan. Elk product wordt beschermd door noppenfolie. Dan vullen we het pakket met kartonnen vulmiddel. Het pakket wordt dan verpakt in noppenfolie en stretchfolie. Wij etiketteren het pakket met waarschuwingen over de breekbare inhoud.

TRANSPORTSCHADE

Als het pakket beschadigd blijkt te zijn, maak dan een schaderapport op met de koerier of kies de optie "claim" op de Pakketpost en doe het pakket terug in de doos. Als de schade bij ontvangst niet zichtbaar was, kunt u binnen 7 dagen een schaderapport opmaken. Vergeet niet het document bij uw claim- of retourformulier te voegen.

Extra in rekening gebrachte diensten

Service Bruto prijs
Cadeauverpakking 1,20 €
Boven de gabar* 4,80 €

* - een product waarvan de som van de twee lange zijden meer dan 120 cm bedraagt of dat meer dan 20 kg weegt

Laden...