Zwarte lantaarns

Filteren op
Price
Manufacturers
Materiale
Farve
Længde [cm]
Bredde [cm]
Filter

Zwarte lantaarn - een van de kenmerken van een stijlvol interieur



Ongetwijfeld stellen interieuraccessoires ons in staat om van ons huis een ideale plek te maken om te ontspannen of om familie en vrienden te ontmoeten. Het is de moeite waard om te neigen naar zwarte lantaarns in vele decoratieve versies die passen bij de stijl van de woonkamer, slaapkamer of zelfs badkamerontwerp. Wij raden u echter aan aandacht te besteden aan het feit dat de accessoires zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat ze ons voor een zeer lange tijd zullen dienen.



Welk model, vorm, snit van de lantaarn in zwarte kleur te kiezen voor een bepaald interieur?



Als u zwartgekleurde lantaarns in uw huis wilt gebruiken, let er dan allereerst op dat ze passen bij de stijl waarin het interieur is ingericht. Minimalistische accessoires in de vorm van kubussen met eenvoudige en smalle kaders zijn momenteel in de mode. Ze laten veel licht binnen en zijn daarom ideaal voor kamers waar we graag kaarsen branden. Een integraal onderdeel van dit type accessoire is het handvat op het deksel, waarmee u de lantaarn gemakkelijk kunt dragen. Door de eenvoudige vorm kunt u ze vrij combineren met elke stijl. Recentelijk zijn producten met een vintage stijl, die enigszins doen denken aan straatlantaarns van tientallen jaren geleden, weer in trek. Vaak is hun textuur opzettelijk verouderd, waardoor een uniek effect ontstaat, alsof de decoratie antiek is. Dit is een sensationele keuze voor retro of eclectische arrangementen.



Zwarte lantaarns zijn een sterk interieuraccessoire, dus het is goed om ze zo te combineren dat de kamer niet verzadigd raakt met donkere decoratieve elementen. Ze zullen een oogstrelend contrast vormen met lichtgekleurde interieurs, die daardoor een uniek karakter krijgen. Het is raadzaam om ze op de vloer te plaatsen - artikelen in twee of drie maten die op een representatieve plaats zijn geplaatst, zullen zeker de aandacht trekken van bezoekende gasten.



Hoe schijnen de huidige lantaarns? Welke lichtbron kan in de zwarte modellen worden geplaatst?



Veel zwartgekleurde lantaarns hebben een kleine lichtbron onder het deksel, meestal met LED-technologie, die eenvoudig wordt ingedrukt om het artikel te laten gloeien. Wij komen ook artikelen tegen die niet over een dergelijke bron beschikken, wat ons de mogelijkheid biedt om ze qua decoratie aan te passen. Meestal wordt er een dikke kaars in geplaatst, die 's avonds kan worden aangestoken. Ze zien er ook geweldig uit met lichtslingers erin, die een speciale sfeer in het interieur zullen creëren.



Kies decoratieve accessoires die beschikbaar zijn in de Mondex online shop



In de Mondex online shop vindt u vele modellen zwarte lantaarns, waarmee u uw interieur kunt versieren. Onder onze voorstellen kunnen we het model CRISTIE MINI in zwart marmer met een transparante lampenkap, die u op uw dressoir kunt plaatsen, niet missen. De LUCIE BLACK rieten lantaarns zullen ook een interessant decor vormen voor uw interieur - onder invloed van het licht zullen ze een uniek lichteffect creëren.



Zie ook andere producten en vermeldingen:



Laden...