Vazen

Filteren op
Price
Manufacturers
Symbol
more... less
Stregkode
more... less
Materiale
Farve
more... less
Længde [cm]
more... less
Bredde [cm]
more... less
Højde [cm]
more... less
Diameter [cm]
En slags pakke
Contact met voedingsmiddelen
Materiaal
Vaatwasser
Soorten
Filter

De vaas - een modieuze decoratie voor uw huis


Eenvaas is een unieke decoratie voor elk interieur. Met de juiste keuze komt de schoonheid van verse bloemen nog beter tot zijn recht - zo ontstaat een samenhangende interieurdecoratie die alle hoeken van uw huis met geur vult en het nog mooier, warmer en huiselijker doet aanvoelen. De vaas kan van glas, kristal, keramiek, glas of bol zijn - welke past het beste bij uw interieur?


Dooreen vaas op tafel te zetten, schikken we onbewust de ruimte. Door er bloemen in te zetten: wilde bloemen, bloemen uit de tuin, uit de plaatselijke bloemenwinkel - brengen we een sfeer van frisheid en lichtheid in huis. Geen wonder dat vazen met vers gesneden bloemen vaak prachtige decoraties zijn voor brochures van projectontwikkelaars - een beeld dat het oog streelt en vertrouwen wekt. Daarom is een vaas een decoratie die in elk huis een vaste plaats zou moeten krijgen - hij geeft u de mogelijkheid om unieke decoraties te creëren die de huisgenoten en de gasten zullen plezieren.


Een vaas kiezen - kleur is belangrijk


Als u een vaas kiest voor uw huis, let dan op de kleur. Voor een coherente en elegante decoratie met een vaas kiest u voor lichte basiskleuren: wit, beige, crème, grijs of kiest u gewoon voor een moderne glazen vaas. In onze winkel vindt u zowel collecties prachtige glazen als kristallen vazen - zoals de kristallen glazen vazen van de glasfabriek Crystalite Bohemia, gemaakt met aandacht voor detail, ideaal voor interieurs in Provençaalse stijl, de glazen vazen uit de nieuwste Mondex-collectie of de uiterst stijlvolle, met imitatie wit marmer versierde Polen vazen uit de Cristie-serie. Als u daarentegen van extravagantie houdt, zal de originele collectie vazen Clara - gemaakt van doorschijnend lichtroze glas met een interessant gouden label op de hals - u zeker aanspreken. Interessant is dat Clara een typische vaas is voor slechts één bloem. Een dergelijke decoratie zal perfect zijn in kleine interieurs - op een kleine tafel, een ladekast, in een gang.


Groot, klein, chique - keramische vazen die door hun vorm in de smaak vallen.


Keramischevazen zijn vaak decoraties op zich. Keramiek is een zeer sierlijk materiaal, geliefd bij ontwerpers, omdat het de mogelijkheid biedt om vazen tevoorschijn te toveren met zelfs de meest fantasierijke vormen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de vazencollectie van Mondex die in onze winkel verkrijgbaar is - u vindt er unieke vazen in de vorm van een cactus, kan, fles, met onder meer ongewone kristaltexturen en modieuze gestructureerde patronen. Ze zijn een ideale keuze vooral voor moderne interieurs. Maar niet alleen - dit soort vazen staan bijvoorbeeld prachtig in ruimtes die zijn ingericht in een minimalistische Scandinavische stijl en als contrast met rauwe loft-interieurs.


Dankzij het ruime aanbod aan vazen in onze winkel kunt u gemakkelijk de ideale vaas matchen met elke interieurstijl: klassiek of modern.


Bekijk ook: servies, kopjes, mokken, koffieservies, bestek

Laden...