Cijfers

Filteren op
Price
Manufacturers
Symbol
more... less
Stregkode
more... less
Materiale
more... less
Farve
Længde [cm]
more... less
Bredde [cm]
more... less
Højde [cm]
more... less
Diameter [cm]
En slags pakke
Contact met voedingsmiddelen
Materiaal
Vaatwasser
Soorten
Filter

Engelenbeeldjes - een prachtige decoratie voor elk huis


Het engelenbeeldje wordt geassocieerd met zorg, bescherming en geborgenheid. De engel wordt immers positief geïdentificeerd met de persoonlijke beschermer van ieder van ons. Dit is een van de redenen waarom het de moeite waard is om in elk huis en elke flat een engelenbeeldje te hebben. Het zal als onze persoonlijke beschermende talisman voor het huisnest zijn. Bovendien kan het engelenbeeldje een decoratieve functie hebben. Gewoonlijk worden deze beeldjes geassocieerd met gipsafgietsels of keramiek, maar in een klassieke stijl die niet past in de modernistische trends. Hier hebben we een voorstel voor iets heel anders, dat zelfs de voorstanders van eigentijdse interieurs zal aanspreken. Engelenbeeldjes, maar dan in een moderne uitvoering. De eenvoudige, minimalistische vorm van de engelfiguur - een slanke vrouwelijke engel - gemaakt van keramiek beschilderd in goud-, zilver- of kopertinten. De eenvoud van het gieten bouwt in dit geval perfect moderniteit en elegantie in, zelfs in de categorie van tijdloze engelenmotieven.


Het perfecte geschenk voor geliefden voor elke gelegenheid - decoratieve beeldjes


De hierboven besproken engelenbeeldjes zijn ook een cadeau-idee voor iemand die u dierbaar is. Een engelenbeeldje als geschenk is een teken dat we om iemand geven en dat we willen dat hij of zij altijd veilig is. Het is ook een sensationeel idee voor een housewarming party, als cadeau bij een nieuw huis. Geef iets cadeau dat vrede, innerlijk comfort, aandacht en veiligheid symboliseert.


Beeldjes voor in huis, die met een decoratief tintje, zijn natuurlijk niet alleen engelen. Er zijn veel decoratieve beeldjes op de markt, en vaak zeer interessante. Laten we dit interieurseizoen inzetten op zilver, goud en koper als uitdrukking van extravagantie, maar in een minimalistische en evenwichtige stijl.


Versier uw dressoir - decoratieve beeldjes voor thuis


Beeldjes voor in huis zijn de echte "puntjes op de I" in het interieurontwerp, vooral in relatie tot meubels zoals de commode. Dit meubelstuk ziet er zeer aantrekkelijk uit met een doordachte decoratie op het blad. Laat uw ladekast niet leeg en onversierd. In dit geval zullen verschillende decoratieve beeldjes, meestal gemaakt van het eerder genoemde keramiek, perfect werken. Dit hoeven geen ouderwetse snuisterijen te zijn, maar integendeel eigentijdse decoratieve beeldjes in minimalistische, soms geometrische vormen. Een elegante en grote wereldbol waarop onze hele wereld is afgebeeld, bijvoorbeeld staand op een elegante, driedelige houten poot, is ook een uitstekend idee voor de decoratie van een kamer.


Een sensationeel idee voor de aankleding van het interieur is om decoratieve beeldjes van verschillende afmetingen en groottes afwisselend te rangschikken, waarbij de compositie natuurlijk en modieus dit seizoen - eenvoudig wordt gehouden.


Zie ook: Tafels, Kisten, Salontafels, Moderne kandelaars, Klokken


Op onze blog vindt u interessante ideeën voor:


Welke decoraties voor de gang?


Ideeën voor housewarming-cadeaus


Welke decoraties voor de slaapkamer?

Laden...