Linten

Filteren op
Price
Manufacturers
Symbol
Stregkode
Materiale
Farve
Længde [cm]
Bredde [cm]
Højde [cm]
Filter

Veelzijdig gebruik van linten



Linten zijn onmisbaar bij het versieren van allerlei voorwerpen - ze worden meestal gebruikt om cadeaus in te pakken, maar ze hebben ook andere toepassingen. Kinderen gebruiken ze graag om thuis of op school kunstwerken te maken. Hier werken niet alleen linten in effen tinten, tegenwoordig zijn er ook bedrukte linten verkrijgbaar om unieke producten en kunstwerken te maken.



Decoratieve linten voor handgemaakte producten



Decoratieve linten worden gebruikt om decoratieve accenten toe te voegen aan diverse artikelen. Onder andere linten voor ballonnen met afbeeldingen van lachende gezichtjes werken goed voor kinderfeestjes. Vermeldenswaard is dat linten ook worden gebruikt om diverse mooie handgemaakte producten te maken. Veel mensen zijn vooral op zoek naar informatie over het maken van lintstrikken in verschillende vormen, maar daarmee kunnen we ook lintengelen maken als interessante kerstversiering.



Stoffen linten zijn een belangrijk onderdeel van het maken van boeketten



Stoffen linten worden gebruikt bij scrapbooking, maar ook door bloemisten. Deze bloemenlinten binden de boeketten samen en geven ze tegelijkertijd een extra decoratief tintje, wat vooral belangrijk is voor bruidsboeketten of boeketten voor speciale gelegenheden.



Waar wilt u logolinten?



Logolinten worden meestal op bestelling gemaakt, waarbij ze goed werken als promotie-element voor het bedrijf. Met logolinten kunnen onder meer armbanden of sjerpen voor gastvrouwen worden gemaakt.



Geruite linten vullen de minimalistische look van ingepakte geschenken aan.



Geruite linten worden aanbevolen voor het afwerken van in effen papier verpakte geschenken. Ze vormen een opvallend decoratief accent dat zeker in de smaak zal vallen bij degene aan wie het geschenk wordt aangeboden. Geruite linten in wit, groen en rood worden het meest gebruikt, maar linten die specifiek zijn voor het modemerk Burberry in beige, rood, wit en zwart zijn ook de moeite waard.



Soorten decoratieve linten



Decoratieve linten zijn er in veel verschillende vormen - de meest voorkomende zijn satijnen linten die opvallen door hun rijke kleuren en ook door hun zachte glans, die er prachtig uitziet op ingepakte cadeaus. Ook zeer populair zijn decoratieve linten van synthetische materialen - nylon of kunstzijde - die duurzaam en betaalbaar zijn. Voor wie de voorkeur geeft aan ecologische oplossingen, zijn jutelinten aan te bevelen. Dit type lint is uitzonderlijk duurzaam en ziet er tegelijkertijd goed uit op bijvoorbeeld geschenkverpakkingen.



Veelzijdig gebruik van linten



Linten zijn uiterst luchtig en worden daarom ook gebruikt in de sport. Bijzonder populair zijn de danslinten die tijdens toernooien en dansshows worden gebruikt. Linten worden ook gebruikt bij artistieke gymnastiek, dat een vaste plaats heeft op de Olympische Zomerspelen.



Zie ook:



Laden...