Kettingen

Filteren op
Price
Manufacturers
Symbol
Stregkode
Materiale
Farve
Længde [cm]
more... less
Bredde [cm]
more... less
Højde [cm]
more... less
Filter

Lichtkettingen als integrale kerstversiering



Wij bevelen opvallende lichtkettingen aan, die een integrale, traditioneel gewortelde kerstversiering zijn. De lichtjes worden opgehangen aan de boom - de kerstboom, het huis en in de ramen. Het is een van de symbolen van de feestdagen in december. De lichtkettingen die u in ons assortiment vindt, zijn ontworpen om in het oog te springen. Wij bieden onder andere LED buitenslingers aan.



LED lichtkettingen - eenkleurig of meerkleurig?



LED lichtkettingen kunnen in één of meerdere kleuren schijnen. Ze zijn vaak voorzien van interessante effecten - zoals flikkeren. Ze zijn ideaal voor een kerstboom of buitenluifel. Lichtkettingen voor buiten zijn bijzonder populair omdat ze de vreugdevolle, uitbundige en glamoureuze aard van Kerstmis perfect uitbeelden. Hoewel meerkleurige lampjes al jaren bestaan, zien we steeds vaker eenkleurige modellen. Dergelijke suggesties werken vooral goed als u uw decoraties in een minimalistische stijl houdt.





Lichtkettingen voor de tuin



Lichtkettingen voor de tuin kunt u bijvoorbeeld aan uw tuinhuisje of terras hangen. Wij adviseren LED-modellen met een lengte van 6 m of 3 m, die schijnen met een aangenaam warm of koel licht. Deze lichtkettingen zijn het meest veelzijdig en bovendien weerkaatst de gloed die ze afgeven prachtig op de sneeuw die op de grond ligt. U kunt kiezen voor klassieke varianten of varianten die het oog strelen met verschillende effecten, zoals knipperen met een willekeurige snelheid.



Lichtketting op batterijen - een veelzijdig voorstel



Een van de meest veelzijdige voorstellen is de lichtketting op batterijen. Deze zal vooral goed werken als er geen toegang is tot elektriciteit. Een andere optie is om hem over een deur of raam te hangen. Lichtkettingen op batterijen schijnen meestal erg lang en helder, waardoor ze gemakkelijk opvallen. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over de afstand tot een stopcontact.



Lichtkettingen voor buiten - waar hangen ze?



De lichtkettingen voor buiten die wij aanbevelen, kunt u bijvoorbeeld ophangen aan bomen voor uw huis. U kunt ze ook gebruiken om de leuning van de trap naar de voordeur of de balkonbalustrade te versieren. LED-strengen zien er geweldig uit boven elke luifel. Neem een kijkje in ons assortiment, waar u ongebruikelijke varianten vindt, waaronder enkele in de vorm van een band met sneeuwvlokken of ongebruikelijke geometrische patronen.



Kerstboom lichtketting - wat betekent het eigenlijk?



Een lichtketting voor de kerstboom is een onmisbare versiering voor uw boom. Het is echter de moeite waard om te weten wat het eigenlijk betekent. In de christelijke traditie verwijzen de lichtjes naar het licht dat Jezus is. Daarom is de lichtketting een absolute must op de kerstboom. Oorspronkelijk werden kaarsen op de boom geplaatst - een symbool van de sterren. LED-lichtkettingen zijn een moderne oplossing, waarvoor wij u aanmoedigen te kiezen. Wij bieden onder andere veelkleurige versies met verschillende lengtes, zodat u gemakkelijk de perfecte lampjes voor uw behoeften kunt kiezen.



Bekijk ook:



Laden...