Grote wandklokken

Filteren op
Price
Manufacturers
Symbol
Stregkode
Farve
Længde [cm]
Bredde [cm]
Højde [cm]
Diameter [cm]
En slags pakke
Materiaal
Soorten
Filter

We kunnen een grote wandklok behandelen als een praktische decoratie voor het interieur. Hij verfraait namelijk tegelijkertijd het decor van elke kamer en dient om de tijd snel en gemakkelijk te kunnen controleren. Daarom raden wij u aan te kiezen voor decoratieve uurwerken die zich onderscheiden van andere decoraties. Het is ook een goede optie om variatie aan het interieur toe te voegen wanneer de muren in de kamer monochroom, effen en in een minimalistische stijl zijn gehouden.



Designer maxi wandmodellen



We hebben het niet alleen over retro design of verwijzingen naar het technische ontwerp van het uurwerk. Het is de moeite waard om belangstelling te hebben voor modellen die zijn aangevuld met interessante details zoals bezels - ze zullen ongetwijfeld de aandacht trekken van elke bezoeker. Dit komt omdat dit element nog steeds zeldzaam is. Dankzij dit element zult u er gemakkelijk in slagen om uw interieurontwerp op te laten vallen, het nog unieker te maken en uw unieke karakter tot uitdrukking te brengen. Hier kunnen we u de ronde klok Mondex 50 cm aanbieden. Kijk uit naar zijn originele kunststof frame in zilver.



De wandklok met pinwheels zal elk interieur transformeren



Er zijn vele decoratieve mogelijkheden. Onder hen vindt u bijvoorbeeld een wandklok met tandwielen, die karakter en een technische look toevoegen. Bovendien maakt het grote formaat het onmogelijk om niet op te vallen. Het is een ideale optie voor kamers ingericht in vele stijlen, waaronder industrieel of loft. Modellen van dit type passen goed bij baksteen, marmer en een postindustriële uitstraling. Dit geldt vooral voor modellen in zwart. Dergelijke stukken zien er altijd goed uit in combinatie met een ruwe inrichting. Wij kunnen de klok van 56 cm x 67 cm x 8 cm voorstellen, die naast de tandwielen ook indruk maakt met stijlvolle Romeinse cijfers op de wijzerplaat.



Rond uurwerk in retro-stijl



Een retro-stijl rond uurwerk in een groot formaat is ook verkrijgbaar als stijlvolle wanddecoratie. Een dergelijk voorstel zal vooral goed werken in minimalistische, industriële en Scandinavische interieurs. Veel hangt af van het algemene ontwerp van het uurwerk, aangezien dit kan variëren afhankelijk van de bedoelingen van de fabrikant. Het belangrijkste is dat verschillende modellen verwijzen naar verschillende tijdperken. Hierdoor kan iedereen iets vinden dat het beste bij zijn smaak past. Dit is zeker een groot voordeel. Onder de beschikbare voorstellen vindt u de minimalistische ronde wandklok 58 cm van Mondex. Hij is gemaakt van stevig kunststof en zijn grijze kleur past perfect bij de verschillende tinten muren en interieuraccessoires.



Er is voor elk wat wils



Het goede nieuws is dat de selectie XXL wandklokken zo groot is dat iedereen gemakkelijk het perfecte model voor zichzelf kan vinden. Of je nu een retro, modern, technisch, glamoureus of elegant model nodig hebt, je kunt precies het juiste kiezen. Bovendien zijn de verschillende uurwerken verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en maten, waaronder die welke gemakkelijk aan de muur zullen opvallen.



Bekijk ook andere modellen en blogberichten:



Laden...