Gouden lantaarns

Filteren op
Price
Manufacturers
Filter

Goudkleurige lantaarns - stijlvolle decoraties voor thuis



Goudkleurige lantaarns zijn zeer stijlvolle decoraties voor in huis, die het interieur ongetwijfeld zullen verwarmen en de avondlijke ontspanning veraangenamen. Hun edele metaalkleur gaat goed samen met de gloed van de kaarsen binnenin. Bovendien vormt een dergelijke kleur een interessante aanvulling op minimalistische, Scandinavische, rustieke en zelfs industriële kamers. U hoeft alleen maar het juiste lantaarnontwerp te kiezen om uw interieur een uniek karakter te geven.



Waar kunt u lantaarns met gouden kappen plaatsen?



Goudkleurige lantaarns kunt u met succes plaatsen in de woonkamer, slaapkamer, gang. Ze doen het ook goed in jongerenkamers en, in combinatie met LED-kaarsen, ook in kinderkamers. Dergelijke lantaarns zijn verkrijgbaar in vele varianten met verschillende vormen. Zo is de lantaarn met metalen rooster + glas ideaal voor de woonkamer. Met zijn afmetingen van 25 cm x 25 cm x 32,6 cm is het een zichtbare maar niet overheersende decoratie. U kunt hem bijvoorbeeld plaatsen in het momenteel modieuze portaal dat een open haard nabootst.



De gouden kleur is ideaal als kerstversiering.



Een andere interessante optie zijn gouden modellen met kerstmotieven, die een kerstdecoratie kunnen worden. De tekeningen erop worden nog beter zichtbaar wanneer in de lantaarn een kaars wordt aangestoken. Op een winteravond zal de schaduw van de vormen op de lantaarns de muren in de flat verder versieren. Vermeldenswaard is hier het goudmetalen model met een ontwerp - bomen en rendieren, d.w.z. typische wintermotieven. De afmetingen ervan zijn 16 cm x 16 cm x 26 cm, waardoor er gemakkelijk een plaats voor te vinden is in de kamer.



Onder de modieuze en stijlvolle interieuraccessoires moeten we zeker wijzen op de lantaarns, die gekenmerkt worden door een gouden gloed. Ze kunnen op de vloer staan, op een commode, een console of zelfs op een salon- of eettafel. Veel hangt af van de afmetingen van de decoratie waartoe u besluit. Kleinere lantaarns kunnen gewoon op het meubilair worden geplaatst, terwijl de grotere zeker goed zullen werken op de vloer. Vergeet niet de juiste kaars te kiezen, die niet alleen een aangenaam licht verspreidt, maar ook groot genoeg is. Geparfumeerde modellen zijn een goede optie, of als u ze opnieuw wilt gebruiken, LED-versies.



Het perfecte cadeau-idee



Als u op zoek bent naar een opvallend cadeau-idee voor een geliefde, kijk dan zeker eens naar de beschikbare gouden lantaarns. Dit is een niet voor de hand liggend voorstel, maar zeker gewaardeerd in interieurs. U kunt ze namelijk gebruiken om uw decor op een interessante manier op te fleuren. Voor zolders is het de moeite waard om metalen lantaarns te kiezen, en voor rustieke kamers - die in de vorm van manden in een gouden tint. U kunt ook kiezen voor minimalistische modellen. Elk model brengt een unieke sfeer.



Bekijk onze andere producten en blog posts:



Laden...