Spiegels

Filteren op
Price
Manufacturers
Symbol
Stregkode
Materiale
Farve
Længde [cm]
Bredde [cm]
Højde [cm]
Diameter [cm]
Filter

Decoratieve spiegels die het karakter van een kamer volledig veranderen



Spiegelsin de woonkamer geven een originele toets aan de ruimte. De sierlijke en tegelijk stevige kaders fungeren als een originele decoratie op zich. Een spiegel aan een touwtje is een moderne variant op de klassieke manier om spiegels op te hangen. Het model Cedric van Mondex bijvoorbeeld, dat aan een opvallende ketting hangt, is zowel minimalistisch als zeer karakteristiek. Dit soort wandspiegels springt in het oog, ook al is het algemene ontwerp ervan sterk minimalistisch. Bij de keuze van een lijst voor een spiegel is het raadzaam zich te laten leiden door het algemene ontwerp van de kamer waarin de spiegel zijn plaats krijgt. Als de kroonluchter die aan het plafond hangt bijvoorbeeld een zilveren rand heeft, zou een lijst in deze kleur een goede keuze zijn - een eenvoudige toets die de kamer een gevoel van samenhang en elegantie geeft. Een ronde spiegel kan ook een foto aan de muur vervangen. In het geval van witte muren in de woonkamer en fluorgrijze sofa's zal een minimalistische spiegel met een lijst in goud een intrigerend accent geven aan het totale interieurontwerp. Minimalisten zullen deze klassieke manier om een kamer in te richten zeker waarderen.



- Welke wandspiegel voor een hal moet ik kiezen?



Een spiegel met een metalen frame kan het middelpunt van een kamer zijn.



Een spiegeldie in een kamer aan de muur hangt, kan de belangrijkste decoratie zijn. Een mooi bewerkte, stevige lijst geeft karakter aan een ruw afgewerkt interieur in industriële stijl. Bakstenen muren, een zwart stalen bed, een glazen tafel op poten in een houtskooltint en een minimalistische spiegel in een metalen frame zullen een samenhangend en intrigerend geheel vormen. Natuurlijk hoeft de spiegel niet alleen aan de muur te hangen. Een deurspiegel is de perfecte oplossing voor gebruik in kleinere flats of kamers. De Alexia spiegel heeft een prachtig ontwerp in een gouden lijst die doet denken aan vers gebloeide bloemblaadjes. Deze versie van het gladde paneel zal in veel kamers werken en lichtheid aan de kamer toevoegen. Zo'n smaakvol ingelijste spiegel zal zeker de aandacht trekken op de plaats waar hij hangt. Tegelijkertijd mag het praktische aspect van spiegels niet worden vergeten - ze zijn uiterst nuttig wanneer we ons eigen uiterlijk willen inspecteren. Dit aspect maakt een goede plaats om ze op te hangen in de gang, die we volgen als we de uitgang naderen.



Een make-upspiegel - onmisbaar voor elke vrouw



Elke vrouw houdt van zorgvuldige en indrukwekkende make-up. Daarom heeft ze de juiste spiegel nodig om boven haar kaptafel te hangen. Zo'n spiegel moet groot genoeg zijn, zodat ze zichzelf er gemakkelijk in kan zien. Een goede optie om in de make-up hoek te plaatsen zijn spiegels met verlichting, die een uiterst praktische optie zijn. Een ronde wandspiegel omlijst met een decoratieve zilverkleurige lijst zal elke dame aanspreken, en zal dus prachtig werken boven een kaptafel. Met een spiegel die groot genoeg is, gaat de make-up 's morgens veel sneller. Bij het inrichten van een slaapkamer of een andere kamer is het de moeite waard om aandacht te besteden aan elk detail dat bijdraagt aan de algemene uitstraling van de kamer. In tegenstelling tot wat u misschien denkt, kan een staande spiegel die u in een hoek van de kamer plaatst, ook belangrijk zijn. Een snelle controle van je uiterlijk voordat je het huis verlaat is een constante bezigheid van zowel mannen als vrouwen, waaruit blijkt hoe belangrijk spiegels zijn in onze omgeving. Dankzij het uitgebreide assortiment kunnen we ze volledig aanpassen aan onze persoonlijke voorkeuren.



Kijk in onze woonwinkel voor: vazen, kandelaars, bloempotten, planken, salontafels, consoles

Laden...