Platen

Filteren op
Categorieën
Price
Manufacturers
Symbol
more... less
Stregkode
more... less
Materiale
Farve
more... less
Længde [cm]
more... less
Bredde [cm]
more... less
Højde [cm]
more... less
Diameter [cm]
more... less
Kapacitet [l]
more... less
En slags pakke
Contact met voedingsmiddelen
Materiaal
Inhoud [ml]
Vaatwasser
Magnetron
Soorten
Filter

Alledaagse en feestelijke borden - kies de perfecte set



Moderne borden met unieke vormen, minimalistisch keramiek of klassiek porselein? Het is een kwestie van smaak - wat u ook kiest, kies voor kwaliteit. Stevige, krasbestendige, goed gemaakte borden blijven lang in uw huis: getuige van vele mooie momenten aan de familietafel en worden de mooiste pronkstukken van uw huis.



- Welk bord voor het ontbijt?



Waarop moet u letten bij het kiezen van borden voor uw huis?



Borden zijn elke dag bij ons - diepe, platte, diner- of ontbijtborden. En hoewel we ons in het dagelijks leven meestal beperken tot het opdienen van onze maaltijden, wordt het servies tijdens feesten een opmerkelijke decoratie voor het huis. Het soort borden dat we onze gasten serveren zegt veel over het karakter van de gebeurtenis: borden in klassieke stijl zijn geschikt voor elegante feesten, modern design voor informele bijeenkomsten met vrienden, en kleurrijke borden moeten uit de kast worden gehaald, bijvoorbeeld tijdens een vakantiefeest in de tuin. Het is geen wonder dat we de tafel graag aankleden met mooie borden - speciale momenten vragen immers altijd om een speciale setting, en onze inspanningen zullen zeker verrukking oproepen in de ogen van het huishouden en de genodigden. Ontdek de collectie porseleinen en keramische borden van Mondex.



Een bord dat een koningin waardig is - welk servies voor een elegant feest?



Mooie borden van goede kwaliteit zijn de ideale keuze voor feestelijke bijeenkomsten met familie en vrienden. Let niet alleen op de kwaliteit van de afwerking, maar noodzakelijkerwijs ook op het materiaal en het ontwerp van de set. Porselein is zeker een synoniem voor elegantie - en juist porseleinen borden zijn de beste keuze voor elegante feesten. De elegante porseleinen bordencollectie Oueen, verkrijgbaar in onze woonwinkel, voldoet aan al deze eisen - en is versierd met een elegant kantpatroon. Wanneer u een feestelijke lunch of diner plant, zorg er dan voor dat u voor al uw gasten het juiste aantal van dezelfde borden heeft. Servies bestaande uit verschillende borden is niet alleen smakeloos, maar bederft het hele effect - zelfs tegen de meest chique decoraties.



Borden kiezen voor uw huis. Ontdek waar u op moet letten



De beste borden? Sommigen houden van modern design en interessante vormen van servies, zoals vierkante borden, terwijl anderen letten op de functionaliteit van de borden: de grootte en hoogte van de randen, zodat de maaltijd op zijn plaats blijft. Bij het kopen van dinerborden is krasbestendigheid zeker een voordeel. Kijk ook of het gekozen servies vaatwasmachine- en magnetronbestendig is. Denk ook aan de grootte van het servies - afhankelijk van de grootte kunnen de borden immers verschillende hoeveelheden voedsel bevatten.



Het isbewezen dat chic servies niet alleen het oog streelt, maar ook de smaakpapillen effectief stimuleert. Geen wonder - een goed geserveerde maaltijd smaakt gewoon beter! Daarom zijn mooie borden in de mode - zoals de onlangs zeer populaire, landelijke "Stoneware" platte borden van keramiek met gouden randen. Ze zijn de perfecte keuze voor luie zondagse ontbijtjes in slow life stijl. Veel plezier!



Zie ook: spiegels voor het huis, kandelaars, vazen, kaarsen, mokken, kopjes, bestek

Laden...