Mokken

Filteren op
Categorieën
Price
Manufacturers
Symbol
more... less
Stregkode
more... less
Materiale
Farve
more... less
Længde [cm]
more... less
Bredde [cm]
more... less
Højde [cm]
more... less
Diameter [cm]
Kapacitet [l]
more... less
En slags pakke
Contact met voedingsmiddelen
Materiaal
Inhoud [ml]
Vaatwasser
Magnetron
Soorten
Filter

Mokken om onze dagelijkse koffiedrinkervaring aangenamer te maken



Voor alle koffieliefhebbers is het moment waarop zij in een comfortabele leunstoel gaan zitten met een tot de rand gevulde mok een echt moment van ontspanning. Het blijkt dat de omstandigheden waarin we van onze favoriete drank genieten er toe doen, net als de setting voor dit specifieke deel van de dag. De ideale koffiemok moet al een glimlach op ons gezicht toveren wanneer het vocht kookt. Een interessante vorm en een handvat dat prettig in de hand ligt, zijn de kenmerken van het perfecte model. Porseleinen mokken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen. De Cristie Green mok, met een inhoud van driehonderddertig milliliter, is zeker een van de interessantere aanbiedingen. Het unieke ontwerp is ideaal als decoratie, die niettemin uiterst praktisch is. De onconventionele vorm van het handvat van de porseleinen mok nodigt uit om hem in de hand te houden en te genieten van uw favoriete soort koffie. Zo'n decoratief item is ook een ideaal cadeau-idee voor een kenner van warme dranken die graag zijn drankjes viert, vooral omdat hij ook goed werkt als theemok.



- Welke mokken voor een koppel?



- Welkemok kiezen voor op het werk?



De perfecte mokken voor thee en andere dranken



Wanneer gasten op bezoek komen, willen we hen op de best mogelijke manier verwelkomen. Het serveren van dranken in intrigerende vaten zoals theemokken of koffiemokken zal iedereen veel plezier doen. Esthetische mokken met ongewone details zijn het lustobject van vele cafeïne-kenners. De porseleinen mok uit de serie Infinity Silver, verkrijgbaar in verschillende kleurvarianten, zal zich in veel situaties zeker bewijzen. Door de ongewone vorm van het handvat ziet de lichtroze mok, waarin tot driehonderdzeventig milliliter drank past, er ongelooflijk elegant uit. Een groot voordeel van deze mok is het minimalistische ontwerp, dat ook perfect is als geschenk voor een geliefde. Bij het zoeken naar een geschikte mok waaruit we onze favoriete drank kunnen nippen, is het de moeite waard om de aankoop van een origineel model in vorm te overwegen, dat ons dagelijkse rustmoment tijdens een korte koffiepauze met ons gezin aangenamer zal maken. Met porseleinen mokken kunnen we gemakkelijk een set samenstellen voor iedereen in het huishouden.



Originele mokontwerpen om iedereen te intrigeren



Mokken kunnen ook een ongewoon ontwerp hebben. Originele vormen, ornamenten of zelfs materialen kunnen iedereen met een drankje imponeren. IJskoffiemokken kunnen bijvoorbeeld de vorm aannemen van glazen potten met een rietje. Het lijdt geen twijfel dat deze uitvoering de hele familie en gasten zal intrigeren. De inhoud van 500 milliliter is ideaal voor een poolparty op een warme zomerdag. Mokken voor thee of andere dranken kunnen een decoratie op zich zijn, en niet noodzakelijk een porseleinen. Ze zijn ook een geweldig cadeau-idee voor vrienden voor een housewarming, verjaardag of een andere gelegenheid. Intrigerende variaties op het thema van klassieke koffiemokken worden een echte decoratie voor onze collectie, die we met trots tevoorschijn zullen halen bij het serveren van drankjes. Het is de moeite waard om te besluiten een beetje gek te doen en iets te kopen dat de aandacht zal trekken van iedereen die bijeen is, om zo onze voorkeur voor ongewone oplossingen ook in de keuken uit te drukken. Onze favoriete mok kan min of meer duidelijk onze smaak en de bijbehorende kenmerken uitdrukken.



Bekijk ook: kopjes, koffieserviezen, kannen en karaffen, matten en onderzetters, waterkokers, borden

Laden...