Lantaarns en lantaarns

Filteren op
Categorieën
Price
Manufacturers
Symbol
Stregkode
Materiale
Farve
Længde [cm]
more... less
Bredde [cm]
more... less
Højde [cm]
more... less
Diameter [cm]
En slags pakke
Materiaal
Soorten
Filter

Lantaarns voor de woon- of slaapkamer - hoe kunt u kamers stijlvol en smaakvol inrichten?

Goed gekozen lantaarns zijn een ongewoon en zeer origineel idee om een kamer een uniek karakter te geven. Het is een perfecte manier om het interieur te diversifiëren en zelfs te veranderen, wat kan worden gedaan met weinig moeite, terwijl u er tegelijkertijd zeker van bent dat de opstelling succesvol zal zijn. U hoeft alleen maar een paar lantaarns te kopen en uw omgeving krijgt een nieuwe uitstraling. U kunt de lantaarns het beste op een vensterbank plaatsen, grote op de vloer, maar ook op een commode, een plank of een kaptafel. Men kan kiezen voor traditionele lantaarns om het minimalisme van een modern interieur te doorbreken, of men kan kiezen voor lantaarns met een loft of zeer moderne uitstraling. Deze zijn meestal gemaakt van metaal, chroom of glas. Ook koperkleurige lantaarns zijn momenteel erg in de mode en combineren traditie met moderniteit. Lantaarns geven niet alleen een unieke charme aan uw huis, maar zorgen ook voor een warme, gezellige sfeer.

Hoe creëert u een sfeervol hoekje om het huis - decoratieve lantaarns ideaal voor het terras, balkon of de tuin?

Hoe maakt u uw tuin of terras aantrekkelijker? Terraslantaarns zijn een snelle en eenvoudige manier om een charmante buitenopstelling te creëren. Houten lantaarns passen perfect bij de planten. Een sneeuwwitte houten lantaarn met glazen luiken plus het intense, diepe groen van bloemen of tuinplanten geeft een ronduit magisch effect. Voor degenen die de voorkeur geven aan een meer minimalistische en ascetische decoratie, bieden wij metalen lantaarns, verchroomd. Daarnaast zien zwarte en matte lantaarns van een wirwar van gebogen metalen buizen er ook schitterend en zeer kubistisch en modern uit.

Led-lantaarns - de weg naar een prachtige decoratie voor trouwzalen, restaurants en cafés

Gebruik led lantaarns als hoofddecoratie voor bijvoorbeeld uw trouwzaal. Of het nu gaat om een bruiloft, communie, jubileum of ander groots feest. Lantaarns bieden grote ontwerpmogelijkheden en een grote verscheidenheid aan keuzes. En als klap op de vuurpijl een originele lichtbron. Of u nu kiest voor led-lantaarns of echte kaarslantaarns, ze creëren allemaal een uniek effect dat uw omgeving sfeervoller, warmer en romantischer maakt. Het wordt gewoonweg prachtig. U kunt lantaarns, decoratieve lantaarns, combineren door te spelen met hun grootte: hoogte, totale afmetingen. Zo zullen lantaarns die op de vloer zijn opgesteld, afwisselend groot en klein, of in kleine eilandjes, clusters, ook van verschillende hoogtes, er uiterst magisch uitzien. Op bruidstafels daarentegen kan een lantaarn van een pot of een decoratieve fles worden gebruikt. Een subtiele glazen lantaarn voor theelichtjes of een slanke glazen fles gevuld met delicate ledlampjes, afgesloten onder een charmante kurk. Lantaarns - flessen of potten zijn verkrijgbaar in pastelkleuren, wat hun bruidsachtige, romantische en verliefde charme nog versterkt. Het licht van een lantaarn geeft een verfijnde stijl aan een kamer en verhoogt de zichtbaarheid van elke gebeurtenis die wordt gevierd, en maakt deze onvergetelijk.

Onze woonwinkel heeft categorieën zoals kandelaars, bekers, servies, bloempotten, vazen, enz.

Laden...