Kussens en kussenslopen

Filteren op
Price
Manufacturers
Symbol
more... less
Stregkode
more... less
Materiale
Farve
Længde [cm]
Bredde [cm]
Højde [cm]
Diameter [cm]
Filter

Decoratieve kussens worden een ongelooflijke interieurdecoratie



Sierkussens worden vooral gebruikt in woonkamers, waar ze op banken worden gelegd. Het opvallende ontwerp van de sierkussens is echter ook een aanvulling op slaapkamers en gastenkamers.



Stoelkussens voor comfortabele vergaderingen



Velen van ons willen het comfort van onze gasten tijdens vergaderingen waarborgen - hiervoor is het de moeite waard om stoelkussens te gebruiken. Ze hebben opvallende quilting, zodat ze zowel een interieurdecoratie als een comfortelement zijn.



Wat onderscheidt een voedingskussen?



Voedingskussens zijn tegenwoordig een essentieel onderdeel van de babyuitzet. Ze hebben de vorm van een boon of een croissant waarin de kleine comfortabel kan zitten. Het voedingskussen is vooral geschikt voor moeders die borstvoeding geven, maar ze werken ook goed als je je baby met een flesje voedt.



Welke kussenslopen zijn het beste?



Het gebruik van kussenslopen beschermt de kussens tegen veel vuil en stof. De beste kussenslopen zijn die van 100% katoen, die zowel ademend zijn als geen huidirritatie veroorzaken. Om deze reden worden katoenen kussenslopen vooral aanbevolen voor slaapkamers.



Afmetingen van slaapkussens



Slaapkussens onderscheiden zich door een grote dwarsdoorsnede van maten. In het algemeen worden slaapkussens onderverdeeld in:



- grote hoofdkussens die dienen als basis voor een comfortabele slaap - deze zijn meestal 70x80 cm groot



- kleine slaapkussens, of zogenaamde pillow tops. Deze worden afhankelijk van uw voorkeur gebruikt om de hoogte onder uw hoofd en bovenwervelkolom te vergroten. De meest voorkomende maten zijn 40x40 en 50x60 cm.



Wat onderscheidt boho kussens?



Boho kussens zijn ideaal voor interieurs ingericht in een subtiele boho stijl. Ze worden gekenmerkt door aardse kleuren, zoals beige en grijs. Natuurlijke materialen, zoals katoen of linnen, worden gebruikt voor boho kussens, die het comfort van ontspanning garanderen.



Kussens voor tuinstoelen zorgen voor een hoog niveau van comfort.



Als u een set tuinmeubelen in uw tuin hebt, is het een goed idee om kussens voor uw tuinstoelen aan te schaffen. Ze zullen vooral van pas komen wanneer u vrienden buiten ontmoet.



Trendy pallet kussens



Palletkussens zijn een onmisbaar onderdeel van meubels gemaakt van industriële pallets. Ze zijn uiterst modieus, wat de moeite waard is om te benadrukken met opvallende palletkussens. Ze zien er opvallend uit en garanderen tegelijkertijd een hoog niveau van comfort bij het rusten op relatief harde meubels.



Voordelen van het boekweitkussen



Boekweitkussens worden gekozen door mensen die op zoek zijn naar ecologische oplossingen. De boekweitvulling garandeert een goede ondersteuning van het hoofd en het halsgedeelte van de wervelkolom, zodat we uitgerust wakker worden zonder hoofdpijn of nekpijn.



Kussenslopen 40x40 - het meest gekozen formaat kussensloop



Kussenslopen 40x40 zijn de kussenslopen bij uitstek voor de zogenaamde "jasks", die in de slaapkamer worden gebruikt. Daarnaast worden ze aanbevolen voor het decoreren van kussens in de woonkamer.



De meest gekozen sierkussens voor de woonkamer



Bij de meest gekozen sierkussens voor de woonkamer staan monochrome producten in intense tinten geel, blauw of oranje voorop. Sierkussens voor de woonkamer met opvallende patronen, zoals Marokkaanse motieven, zijn ook perfect.



Zie ook:



Laden...