Kopjes

Filteren op
Categorieën
Price
Manufacturers
Symbol
more... less
Stregkode
more... less
Materiale
Farve
more... less
Længde [cm]
more... less
Bredde [cm]
more... less
Højde [cm]
more... less
Diameter [cm]
Kapacitet [l]
En slags pakke
Contact met voedingsmiddelen
Materiaal
Inhoud [ml]
Vaatwasser
Magnetron
Soorten
Filter

De unieke geschiedenis van de creatie van porseleinen kopjes



Porseleinen kopjes hebben een zeer lange en interessante ontstaansgeschiedenis. Hun oorsprong gaat meer dan 1300 jaar terug. De makers van deze porseleinen meesterwerken waren de Chinezen. In China werden porseleinen kopjes beschouwd als een symbool van luxe en rijkdom. Hun waarde was zeer hoog en slechts enkelen konden ze bezitten. Ze werden ook beschouwd als geneeskrachtig. Het is ook vermeldenswaard dat het bakken en creëren van unieke porseleinen kopjes plaatsvindt bij zeer hoge temperaturen, tot 1.500 graden. Tijdens dit proces vindt ook het glazuren plaats. De theekopjes worden, niet alleen vanwege hun buitengewone geschiedenis en vakmanschap, maar ook vanwege hun unieke vormen en decoratie, voortdurend erkend als uiterst elegant en extravagant. Ze vormen ook een zeer originele decoratie in huis, en zijn ook ideaal als stijlvol en geraffineerd geschenkidee.



Een uiterst smaakvol en luxueus cadeau-idee - het theekopje



Ongebruikelijke koffie- of theekopjes zijn het juiste geschenk voor elke tijd en gelegenheid. Het zalnooit vervelen en altijd functioneel zijn. Een professionele verjaardag? Afscheid van een collega op het werk? Een cadeau voor de baas? Een naamdag? Deze en vele andere gelegenheden worden opgevangen door een koffie- of theekopje in trendy stijl en design. Gemaakt van hoogwaardig porselein, in trendy kleuren en elegant verpakt in een doos, is het bovendien het perfecte cadeau-idee. Een koffiekopje is altijd synoniem geweest met extravagantie en waardigheid, vaak een klein kunstwerk dat in het oog springt en een ongewone historische oorsprong heeft.



Modieus design - koffiekopjes en theemokken



Kopjesvoor zwarte koffie, espresso, kopjes voor melkkoffie: cappuccino of latte, maar ook kopjes voor thee..... iedere liefhebber van deze drank vindt hier wel iets passends voor zichzelf, vooral omdat het design uitgebreid is. Er zijn kopjes met traditionele vormen, maar verrijkt met trendy kleuren, bijvoorbeeld: subtiele rozen, gekke trendy grijzen en andere delicate en ingetogen kleuren. Tegenwoordig raden wij aan een stap verder te gaan en wild te gaan met het ontwerp van de koffie/theekop. Voor de traditionalist: eenkleurige kopjes met een universele vorm, voor de moderne mens: een kopje met zwart-wit en grafische patronen (bijv. strepen, ruit, pepito, Marokkaans design, etc.) of een kubistische vorm, en voor de glamourist: koffiekopjes verrijkt met bijv.: vergulding.



- Welke latte art beker?



Koffie- of theetijd - elegant en voortreffelijk op het werk en thuis



Niets verbetert het humeur op het werk als koffietijd in een originele koffiekop. Zorg ervoor datuw kopje niet onopgemerkt op uw bureau blijft staan. Wij adviseren een interessante kop in kubistische vorm, waarvan de vorm lijkt op een geslepen diamant. Bij deze koffiekop wordt een grote schotel geleverd, waar niet alleen de kop, maar ook een koekje of ander snoepje op past. Het echte "puntje op de i", en de perfecte aanvulling op het koffieservies, zal een gouden, subtiele theelepel zijn om het heerlijke koffieschuim of de zoetheid van de koffiesuiker door te roeren. Zo'n set is een echte extravagantie en professionaliteit. Is een kopje koffie of thee niet genoeg voor u, ga dan voor de 220 ml koffiekop, ook met schotel en slanke lepel inbegrepen. Ook nieuw zijn de onconventionele pastelkleuren: vuilroze, turquoise, mint.... tempt met een lenteaccent. Voor meer traditionalisten bevelen wij de kleuren diep marineblauw, zwart, wit of beige aan.



Een koffiekopje kan een dierbaar aandenken worden



Een porseleinen koffiekopje kan een dierbaar aandenken worden voor een geliefde. Mooie ontwerpen, solide afwerking en een verwijzing naar de eeuwenoude traditie van het serveren van warme dranken in combinatie met herinneringen aan belangrijke gebeurtenissen vormen een perfecte combinatie. Elke aangeboden beker wordt gekenmerkt door deze kwaliteiten. Zowel minimalisten als liefhebbers van extravagantie zullen een model vinden dat het best aan hun eisen voldoet. Een koffiekop is een vaste waarde in de keuken, dus kies een variant die een glimlach op je gezicht tovert.



Een kopje waar je blij van wordt



Het kopje waaruit u uw favoriete koffie drinkt, gebruikt u elke dag. Ga daarom voor een model dat u doet glimlachen. Een stijlvolle en functionele koffiekop is een essentieel onderdeel van uw servies. Het exemplaar dat u kiest kan rijkelijk versierd zijn of juist bescheiden. Het belangrijkste is dat u zich tevreden voelt als u langzaam koffie drinkt uit uw nieuwe beker.



Zie ook: borden, bestek, glazen, kannen en karaffen, koffietafels

Laden...