Klokken

Filteren op
Categorieën
Price
Manufacturers
Symbol
Stregkode
Materiale
Farve
Længde [cm]
more... less
Bredde [cm]
more... less
Højde [cm]
more... less
Diameter [cm]
En slags pakke
Materiaal
Soorten
Filter

De wandklok - een accessoire dat al eeuwen gekoesterd wordt



De wandklok siert al eeuwenlang de muren van onze huizen. Hoewel hun vorm voortdurend wordt gemoderniseerd, blijft het doel van hun gebruik hetzelfde. Een stijlvolle en opvallende wandklok is een uitstekende optie voor georganiseerde mensen en, net zo belangrijk, voor degenen die deze kwaliteit bij zichzelf willen bevorderen. Door de jaren heen hebben uurwerken verschillende vormen aangenomen. Het is echter de wandklok die een blijvende reputatie geniet waardoor we hem in veel huizen aantreffen.



Een wandklok - kies de klok die bij u past



Een wandklok kan volledig aan uw smaak beantwoorden. Er zijn vele modellen beschikbaar - moderne en meer klassieke. Dit maakt het voor iedereen gemakkelijk om de juiste wandklok te kiezen. Een ronde wijzerplaat en duidelijke cijfers - Romeins of Arabisch - zijn de echte klassiekers die we gewend zijn. Bekijk onze suggesties en vind de perfecte wandklok die je jarenlang zal dienen en je zal helpen om meer georganiseerd te zijn.



- Welke retro keukenklok kiezen?



-Welke loftklok voor de woonkamer? Wandklok, staande klok?



Keuken-, woon- en eetkamerklokken - passend bij het karakter van uw interieur.



Klokken zijn meer dan alleen accessoires. De reden? Ze zijn simpelweg onmisbaar in huis: decoratief, sfeervol en tijdgevoelig. Ze geven ons huis een unieke stijl en maken ons meer georganiseerd - terwijl we leuke momenten doorbrengen met familie en vrienden. Klokken: traditioneel, eigentijds, design - welke stijl kiest u, waar hangt u ze op en doet de grootte van de wijzerplaat er altijd toe?



Klokken staan op de voorgrond van de meest designvolle toevoegingen aan huis en flat. Dit is een unique selling point - maar niet de enige reden waarom ze al honderden jaren de muren van onze woonkamers, slaapkamers of keukens sieren. Hoewel moderne wandklokken zeer decoratieve gadgets zijn, gemaakt van verschillende materialen, zijn ze ook uiterst functioneel - er is immers maar één blik nodig om meteen te weten hoe laat het is. Het is dankzij hen dat we op tijd kunnen zijn en niet te laat komen voor een belangrijke vergadering. Ontdek waar u op moet letten bij het kiezen van een wandklok en waar u hem het beste kunt ophangen in uw huis.



Woonkamerklok - waar te monteren?



Klokken zijn goed om in het zicht te hebben - en het is op deze hoogte dat interieurontwerpers adviseren om een wandklok op te hangen. Dit is een zeer praktische oplossing - als we willen kijken hoe laat het is, willen we dat meteen weten en hoeven we niet rond te kijken om de klok te vinden. Voordat u de haringen vastschroeft, moet u goed nadenken over de plaats van bevestiging. De klok hoeft niet perfect in het midden van de bank of de tafel te hangen - bovendien ziet het er beter uit als u hem iets naar links of rechts plaatst - waarmee u wrang aangeeft dat het verstrijken van de tijd niet het belangrijkste is in huis.



De grootte van de wijzerplaat - kies de perfecte klok



Grote wandklokken zijn ideaal voor kamers met een groter oppervlak, terwijl kleinere horloges het best passen in de sfeer van gezellige, intieme interieurs. Dit is de belangrijkste regel die we moeten volgen bij het kiezen van dit type accessoire. Stelt u zich een enorme klok voor die in een kleine slaapkamer hangt of een minimalistische, zeer kleine klok aan de muur van een ruime woonkamer met eetkamer en keukentje ineen - in beide gevallen zou het effect zeker komisch zijn.



Retro of modern? De beste wandklok voor uw huis



Hedendaagse klokken zijn unieke ornamenten voor elke kamer - gemaakt van hout, metaal, glas of kunststof combineren ze een interessante vormgeving met een origineel design. De moderne wandklok onderscheidt zich vaak ook door een originele vorm - zoals in het geval van het originele model Clara dat in onze winkel verkrijgbaar is en waarvan de ronde, gouden wijzerplaat is omgeven door onregelmatige stralen. Dit is een uitstekende keuze voor het hedendaagse leven - in art deco, romantische, moderne of zelfs minimalistische stijl. Welke wandklok kiest u voor klassieke kamers? Retro! Deze zal het unieke karakter van een plek het best benadrukken, zoals de "Old Town Clock" met Romeinse cijfers op de wijzerplaat.



Wandklokken. De lijst met voordelen van een wandklok is erg lang. Allereerst kunnen we onze tijd bewust beheren, wat onze relaties met familie en vrienden zeker nog beter zal maken - we zullen niet meer ademloos naar het verjaardagsfeestje van onze schoonmoeder of de barbecue van vrienden rennen. En tenslotte - klokken geven interieurs een uniek karakter door het karakteristieke "tik, tik, tik" uit te spelen, waardoor kamers gewoon een "ziel" krijgen.



Zie ook: spiegels voor het huis, kandelaars, vazen, kaarsen, mokken, kopjes, bestek

Laden...