Vorige
keyboard_arrow_left
Volgende
keyboard_arrow_right
PAK CHOI Pot 1.9l met deksel 20cm COOKINI
€ 42,12
Referentie
HTXA1209-CX [002O2D]
Symbol
WNHH-20S
Stregkode
5902643381209
Farve
zwart
Længde [cm]
30.00
Bredde [cm]
20.00
Højde [cm]
8.50
Diameter [cm]
20.00
Kapacitet [l]
1.90
Nettovægt [kg]
1.800
Bruttovægt [kg]
2.480
En slags pakke
kleurvak
Contact met voedingsmiddelen
Ja
Materiaal
roestvrij staal
Type verpakking
kleurvak
Gietijzeren pan uit de PAK CHOI serie van COOKINI. Gemaakt van ultralicht gietijzer. De 3,5 mm verdikte bodem zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte. ITRIDING innovatieve nitriding behandeling beschermt de pot tegen roest / corrosie. Het heeft een glazen deksel met roestvrijstalen handvat. Gezond en tot in lengte van jaren!!! INHOUD 1,90 L
lengte 20,00 cm
BREEDTE 30,00 cm
HOOGTE 8,50 cm / MET
DEKKING: 15 CM
Thermische schok voor gietijzeren kookgerei is zeer gevaarlijk. Laat het kookgerei na het koken afkoelen en was het alleen af, bij voorkeur met de hand. Het koken van voedsel dat zuren, alcohol of grote hoeveelheden suiker bevat, kan ook gevaarlijk zijn voor de waardevolle eigenschappen van het gietijzeren oppervlak. Tomatensap of wijn kan de beschermende laag op de bodem van de gietijzeren pan beschadigen. In dat geval moet de gietijzeren pan, om hem weer glanzend, glad en glad te maken, worden schoongemaakt en opnieuw worden beschermd met olie of worden geconserveerd door bakken. Bij het bakken in een gietijzeren pan kan kookgerei van elk materiaal worden gebruikt, omdat gietijzer zeer resistent is. Siliconen en houten spatels zijn echter het beste. Omdat gietijzeren pannen gevoelig kunnen zijn voor vocht, moet u niet vergeten ze na elk gebruik goed te drogen. U kunt hiervoor een papieren handdoek of een doek gebruiken of de pan op een warme brander zetten. Om te voorkomen dat het kookgerei gaat roesten, moeten gietijzeren pannen op een droge plaats worden bewaard. Een gietijzeren pan blijft ook lang functioneel als hij goed wordt schoongemaakt. Als een gietijzeren pan niet goed wordt schoongemaakt, kan hij beschadigd of zelfs helemaal kapot gaan!
Als een gietijzeren pan erg vuil is, kan hij ook worden schoongemaakt door heet water over de pan te gieten en deze te verwarmen tot de aangebrande resten van de dag loskomen van de wanden van de pan. Na het wassen kunt u de pan ook altijd met olie insmeren, vervolgens de overtollige olie verwijderen en de pan goed afdrogen. Dit is een goede en eenvoudigste methode om gietijzeren pannen te onderhouden.
lengte 20,00 cm
BREEDTE 30,00 cm
HOOGTE 8,50 cm / MET
DEKKING: 15 CM
Thermische schok voor gietijzeren kookgerei is zeer gevaarlijk. Laat het kookgerei na het koken afkoelen en was het alleen af, bij voorkeur met de hand. Het koken van voedsel dat zuren, alcohol of grote hoeveelheden suiker bevat, kan ook gevaarlijk zijn voor de waardevolle eigenschappen van het gietijzeren oppervlak. Tomatensap of wijn kan de beschermende laag op de bodem van de gietijzeren pan beschadigen. In dat geval moet de gietijzeren pan, om hem weer glanzend, glad en glad te maken, worden schoongemaakt en opnieuw worden beschermd met olie of worden geconserveerd door bakken. Bij het bakken in een gietijzeren pan kan kookgerei van elk materiaal worden gebruikt, omdat gietijzer zeer resistent is. Siliconen en houten spatels zijn echter het beste. Omdat gietijzeren pannen gevoelig kunnen zijn voor vocht, moet u niet vergeten ze na elk gebruik goed te drogen. U kunt hiervoor een papieren handdoek of een doek gebruiken of de pan op een warme brander zetten. Om te voorkomen dat het kookgerei gaat roesten, moeten gietijzeren pannen op een droge plaats worden bewaard. Een gietijzeren pan blijft ook lang functioneel als hij goed wordt schoongemaakt. Als een gietijzeren pan niet goed wordt schoongemaakt, kan hij beschadigd of zelfs helemaal kapot gaan!
Als een gietijzeren pan erg vuil is, kan hij ook worden schoongemaakt door heet water over de pan te gieten en deze te verwarmen tot de aangebrande resten van de dag loskomen van de wanden van de pan. Na het wassen kunt u de pan ook altijd met olie insmeren, vervolgens de overtollige olie verwijderen en de pan goed afdrogen. Dit is een goede en eenvoudigste methode om gietijzeren pannen te onderhouden.
Gratis retur
Op til 30 dageSamme dag afsendelse
Ved ordre afgivet før kl. 12.00Gratis levering
ved køb over 49 €