Kommen, schalen en dienbladen: hoe kun je elegant en praktisch serveren?
Als je gerechten aan tafel serveert, moet je apart servies gebruiken. Waarom? Zodat je het op een elegante en praktische manier doet. Je moet zeker stijlvolle en kwalitatieve kommen, schalen en dienbladen inslaan. Het is de moeite waard om te onthouden dat als je gerechten van de keuken naar de eetkamer verplaatst en een dienblad gebruikt, je ervoor moet zorgen dat je de randen van de borden niet aanraakt met je vingers, want dat is onhygiënisch. Dit is een van de elementen van savoir-vivre. In ons assortiment vind je servies van hoge kwaliteit dat het je ongetwijfeld gemakkelijker zal maken om je gasten te ontvangen. Kommen, schalen en dienbladen moeten bij elkaar passen zodat alles er geweldig uitziet op tafel.
Waar moet je op letten bij het kiezen van servies?
Serveergerei, dat wil zeggen allerlei soorten schalen, schotels en dienbladen, kan van verschillende materialen worden gemaakt. Bij het kiezen van de beste optie is het de moeite waard om precies te letten op het materiaal waarvan het is gemaakt. Sommige materialen zien er weliswaar mooi uit, maar zijn misschien niet geschikt voor mensen met een allergie. Het goede nieuws is dat je bij ons veel interessante suggesties zult vinden. We raden je bijvoorbeeld de elegante DIAMENT BLACK 700 ml kom van 17,5 x 12,5 cm aan. Het delicate ruitmotief ziet er heel opvallend uit qua design, terwijl de inhoud bijdraagt tot het praktische aspect van dit voorstel. Het is het vermelden waard dat de kom in de magnetron kan worden gebruikt en in de vaatwasser kan worden afgewassen, een groot gemak.
Hoe serveer je elegant verschillende snacks?
Hoe elegant en praktisch je snacks serveert, hangt onder andere af van wat je op tafel serveert. Een voorbeeld? Snacks op stokjes zien er geweldig uit op schalen. Ook in deze categorie hebben we een suggestie voor je! De CLASSIC 28,5 cm schotel van de Poolse fabrikant LUBIANA is een klassieker die het altijd goed doet. Wit porselein zal elke tafel opfleuren en je gasten aanmoedigen om je culinaire meesterwerken te proberen. Daarnaast kun je ook saladeschalen gebruiken voor het serveren van dips, lepels voor tartaar of kaviaar en glazen voor verschillende gelaagde desserts. Zet ze gerust op een decoratief dienblad om elegantie toe te voegen aan elke maaltijd.
Hoe serveer je cake en andere gebakken producten?
We raden je aan om taarten en ander zoet gebak op schalen en dienbladen te serveren, vooral porseleinen schalen. Dit zijn mooie en elegante schalen waarop je het dessert naar wens kunt rangschikken. Er zijn evenveel ideeën als liefhebbers van zoetigheid. Afhankelijk van de vorm van het dienblad kun je de stukken taart dienovereenkomstig schikken. Onder de klassieke opties in ons assortiment vind je het LAWENDA ROMA LUBIANA taartplateau. Dit voorstel wordt gekenmerkt door een lengte van 35 cm, een breedte van 16 cm en een hoogte van 2,5 cm. De handgrepen aan de zijkanten maken het makkelijker om je gebak te dragen. Bovendien zal de rechthoekige vorm opvallen tegen de traditionele ronde voorstellen. Maar als dit degene is die je nodig hebt, kijk dan bijvoorbeeld eens naar de LOUIS MARBLE schotel van AFFEKDESIGN en andere modellen die we voor je hebben voorbereid.
Zie ook andere producten: