23.10

Waar maak je glazen kandelaars van?

Je kunt glazen kandelaars kopen of zelf maken. Het is de moeite waard om te weten dat je alledaagse voorwerpen, zelfs onopvallende, kunt gebruiken om ze te maken. Veel hangt af van de accessoires die je eraan toevoegt.Zelfs de eenvoudigste pot kan een interessante zelfgemaakte glazen kandelaar worden . Dit is heel goed nieuws voor creatieve mensen. Het is belangrijk dat het glas van de hoogst mogelijke kwaliteit is. Daarnaast heb je ook decoraties nodig, niet alleen de kaarsen zelf, maar ook verschillende touwtjes, linten, takjes of steentjes. Maar zorg er vooral voor dat de versiering die je maakt veilig te gebruiken is.

Waar kun je een kandelaar van maken?

Creativiteit is een waardevolle eigenschap als je met je eigen handen een soort decoratie wilt maken. Als je je afvraagt waar je glazen kandelaars van kunt maken, raden we je het volgende aan:

- potten,

- glazen,

- schalen,

- vazen,

- karaffen.

In tegenstelling tot wat je misschien zou denken, kunnen zelfs de eenvoudigste glazen elementen er heel interessant uitzien. In ons aanbod vind je veel verschillende accessoires die ideaal zijn om te gebruiken als basis voor een kandelaar. We bieden je onder andere een glazen pot van 12 cm x 15 cm AM25, een glas van 350 ml met een afgeronde bodem en een glazen kom met een diameter van 28 cm in goud. Maar dat is niet alles wat je bij ons vindt. Afhankelijk van je eigen voorkeuren en decoratie-ideeën kun je ook kiezen voor andere glazen producten.

Hoe versier je een glazen kandelaar?

Je kunt je zelfgemaakte glazen kandelaars versieren met onder andere natuurlijke droge zaden, touw, linten, geurige kruiden,stof of kant . Het is ook een goed idee om verf en sprays te gebruiken waarmee je doorzichtig plastic kunt beschilderen. Veel hangt ook af van de kaars zelf, die in de kandelaar wordt geplaatst. Het is de moeite waard om te onthouden dat deze er in verschillende vormen, soorten en maten zijn. Bovendien verspreiden sommige wassen die gebruikt worden bij de productie een aangename geur in de kamer tijdens het smelten, en dit heeft ook invloed op het effect dat de decoratie geeft.

Hoe zit het met kant-en-klare oplossingen?

Je kunt je eigen glazen kandelaar maken, maar vergeet niet dat er veel kant-en-klare opties op de markt zijn. Als je dus geen tijd hebt, maar toch een interessante decoratie wilt, kun je voor een van deze suggesties gaan. Sommige kaarsen worden meteen verkocht in glazen houders waaruit ze niet mogen worden verwijderd. Dit is een groot gemak voor iedereen die het interieur van zijn huis wil verwarmen met een vlam en het wil vullen met de omhullende geur van smeltende geparfumeerde was. In ons assortiment vind je bijvoorbeeld een glazen kaars van 10 cm met BOHO kurk, een White Marble kaars van 150 g en een Cedarwood kaars van 150 g. Al deze producten, en ook de andere in het assortiment, zullen je een aangename ervaring bezorgen, geassocieerd met het aantrekkelijke aroma waarmee ze gevuld zijn.

Ontdek de producten in ons assortiment en lees andere artikelen van de blog:

- Kandelaars

- Fotolijsten

- Decoratieve spiegels

- Lantaarns

- Welke kaarsenhouder voor dunne kaarsen?

- Hoe decoreer je je kersttafel?

Onze Producten

Nieuws
|
Bestsellers
|
Promoties
Laden...